Connect with us

TOP

1000 μέρες για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Published

on

Το ημερολόγιο γράφει σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και μετράμε ακριβώς 1.000 μέρες για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020.

Με τους Αγώνες του Ρίο να είναι ακόμα φρέσκοι σαν ανάμνηση και μάλιστα ιδιαίτερα χαρμόσυνη για την Ελλάδα αφού μετά από 12 χρόνια η ελληνική αποστολή ήταν και πάλι εξαιρετική αγωνιστικά (3 χρυσά μετάλλια, 1 αργυρό και 2 χάλκινα), αλλά και εξωαγωνιστικά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα έγραψε και ιστορία καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία των Αγώνων, ο πρώτος αθλητής που εισήλθε στο Ολυμπιακό στάδιο ήταν… γυναίκα (Σοφία Μπεκατώρου). Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και το 2020 στο Τόκιο με την Κατερίνα Στεφανίδη που μέχρι τότε ενδεχομένως να αποτελεί παγκόσμιο θρύλο.
Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν υπάρχουν κριτήρια, όρια και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή καθώς ακόμα είναι νωρίς, όμως η ελληνική αποστολή αναμένεται να είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή του Ρίο το 2016 και σαφώς πιο νεανική.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/