Connect with us

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Published

on


ΣΤΙΒΟΣ

  • Η καθυστέρηση (κυρίως λόγω καιρού) χάλασε τα σχέδια Παναγόπουλου – Σεβαστή που ήθελαν να επιθεωρήσουν το βοηθητικό στάδιο του Καυτανζογλείου. Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, αν και βρίσκεται στο τελικό του στάδιο καθώς έχει απομείνει τα… βαψίματα.
  • Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάντως των 10.000μ. θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου. Απομένει μόνο η ανακοίνωση από τον ΣΕΓΑΣ.

  • Η Ελισάβετ Πεσιρίδου είναι η μοναδική εκπρόσωπος του ελληνικού στίβου που πληρεί τις προϋποθέσεις της IAAF για συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και ο ΣΕΓΑΣ δεν της το αναγνώρισε.
  • Η ΕΠΑΣ έκρινε ότι πρέπει από 1 Ιανουαρίου μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου (τελευταία ευκαιρία το βαλκανικό) να προσπαθεί για το 8.10. Το γεγονός βέβαια ότι θα πρέπει να κάνει δύο κορυφώσεις η αθλήτρια λίγο απασχολεί από ότι φαίνεται καθώς το ίδιο λάθος έγινε και φέτος.
  • Κατά τα άλλα γίνονται τεχνικές αναλύσεις. Ένας μέσα στην ΕΠΑΣ δεν υπάρχει (υπάρχουν και… επιστήμονες) να τους πει ότι ο αθλητής με αυτόν τον τρόπο «καίγεται» και αν καταφέρει και πάρει την πρόκριση, στη διοργάνωση στόχο πηγαίνει «καμμένος».
  • Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα προς τον Βασίλη Φίλιππα που θέλει να αποχωρήσει από το συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Κάτι που θα έβαζε εντός τον Νίκο Τσώνη, που αποτελεί την πιο… αντιπολιτευτική δημόσια φωνή. Σημείωση: Η Πεσιρίδου ανήκει στον ΓΣ Κηφισιάς όπου ο Φίλιππας είναι μέλος του ΔΣ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

  • Την παραμονή της συνόδου στην Αττάλεια, έγινε η μοιρασιά των διοργανώσεων της παγκόσμιας ομοσπονδίας χάντμπολ. Η ΟΧΕ βέβαια γνώριζε προ πολλού ότι θα της δοθεί (ως μοναδικής υποψήφιας) το παγκόσμιο Κ19 του 2021. Ωστόσο με τον Μουσταφά (πρόεδρος της IHF) ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

  • Στα 1.200 ευρώ κοστολόγησε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία τη συμμετοχή των αθλητών – αθλητριών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνου που έγινε πρόσφατα.
  • Με 1.200 ευρώ, όχι στη Σόφια, αλλά στην Ταϊλάνδη μπορείς να πάς για μία εβδομάδα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

  • Η ανακοίνωση απάντηση της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας στα δημοσιεύματα για το θέμα της Καραχάλιου δεν εστάλη πουθενά. Εμφανίστηκε στο μέσο όπου εργάζεται το γραφείο Τύπου της ομοσπονδίας και την επόμενη μέρα, υπήρξε επανόρθωση της παράλειψης.

ΚΟΥΪΖ
Ποια ομοσπονδία έβαλε μέλη της που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016 να υπογράψουν ότι εισέπραξαν την Ολυμπιακή υποτροφία της ΔΟΕ (περίπου 10.000 ευρώ) εξ’ ολοκλήρου ενώ τους έδωσαν μόνο τα 2.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ακόμα… αγνοούνται.

 

[email protected]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/