Connect with us

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Published

on



Στίβος

  • Χαμός έγινε στη συνέλευση των προπονητών που έγινε στη Θεσαλονίκη. Υπήρξαν καταγγελίες τον τεχνικό σύμβουλο Απόστολο Αποστολόπουλο που είναι και προπονητής της Εθνικής παίδων – κορασίδων ότι έχει ειδικότητα ποδοσφαίρου…
  • Αν όντως οι καταγγελίες είναι βάσιμες, τότε θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του ΣΕΓΑΣ πέρα από το… πολυφορεμένο «ουδέν σχόλιον». Δεν αμφισβητούνται οι προπονητικές γνώσεις του Αποστολόπουλου, αλλά η τήρηση του καταστατικού από τη διοίκηση.
  • Το «Ουδέν σχόλιον» πάντως ήταν η μόνιμη απάντηση του Βασίλη Σεβαστή στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων για ποιο λόγο δεν αναρτά ο ΣΕΓΑΣ τίποτα στη Διαύγεια όπως οφείλει να πράττει.
  • Για αναρτήσεις στο διαδίκτυο που παρακολουθούνται από την ομοσπονδία μίλησαν κάποιοι στη συνέλευση, γεγονός που επιβεβαίονται και από πρόσφατη καταγγελία που έγινε στο Sportsfeed σχετικά με μία ανάρτηση για αγώνα δρόμου που δεν είναι υπό την ομπρέλα του ΣΕΓΑΣ. «Κατέβασε την γιατί θα έχεις πρόβλημα» είπε κάποιος καλοθελητής όμως εν έτη 2017 οι απειλές τέτοιους είδους μάλλον είναι κούφιες.
  • Ο Μαραθώνιος της Αθήνας τα πηγαίνει εξαιρετικά από κάθε άποψη (πλην επιδόσεων) με τα έσοδα του να αυξάνονται διαρκώς. Κανείς όμως δε γνωρίζει με ακρίβεια που πηγαίνουν τα χρήματα. Το ρεπορτάζ του Sportsfeed αναφέρει ότι οφείλεται σε βασικό προμηθευτή του αγώνα ποσό που είναι εξαψήφιο (σε ευρώ).
  • Τα έσοδα του Μαραθωνίου τα οποία με εξαίρεση τα χρήματα των χορηγών που καταβάλονται αργότερα, οι εγγραφές είναι…ζεστό μετρητό.
  • Δεν ξέρουμε αν η WIND έχει πείσει τον κόσμο να βγει στους δρόμους να αθληθεί με τις χορηγίες της στους αγώνες του ΣΕΓΑΣ, ο γενικός διευθυντής της πάντως, Γιώργος Τσαμπρούνης πήγε τον γιο του να τρέξει στο 10αρι των Βίκος Street Relays στον Πειραιά. Ο μικρός γυμνάζεται με τον Νότη Παπούλια και όπως έδειξε το… έχει.
  • Κάποιες από τις αδικίες που έγιναν με τις αποσπάσεις αποκαταστάθηκαν. Στη λίστα μπήκαν ο Παναγιώτης Χαραμής που είναι ομοσπονδιακός προπονητής, ο Μιχάλης Γωνιωτάκης που είχε σοβαρό οικογενειακό ζήτημα αφού η γυναίκα του τον ακολούθησε στην Αθήνα με μετάθεση και ο Άγγελος Προβατός που είναι ένας αφανής εργάτης της ομοσπονδίας.

ΚΟΥΙΖ

Tα περίφημα Paradise Papers εμπλέκουν παράγοντες του αθλητισμού. Των Ολυμπιακών αθλημάτων;

[email protected]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/