Connect with us

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Published

on

Στίβος

  • Μετά από χρόνια, ενεργοποιείται επιτέλους ο σύνδεσμος προπονητών στίβου νοτίου Ελλάδας.
  • Οι προπονητές στην Αθήνα, αποφάσισαν να οργανωθούν όπως οι συνάδελφοι τους στη Θεσσαλονίκη.
  • Το πρόβλημα είναι ότι ο σύνδεσμος υπήρχε άλλα αδρανοποιήθηκε και αναζητείται η σφαγίδα με τα πρακτικτά. Εγινε κρούση στο γενικό γραμματέα αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό ο οποίος ήταν ο γραμματέας του συνδέσμου προκειμένου να παραδώσει τη σφραγίδα, ο ίδιος όμως αρνήθηκε ότι βρίσκεται στην κατοχή του.
  • Κρούση έγινε και στην Βούλα Ζυγούρη. Η Ολυμπιονίκης της πάλης ήταν τότε μέλος του συμβουλίου στο σύνδεσμο των προπονητών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή που είχε τα πρακτικά. Η απάντηση της ήταν ίδια με αυτή του ΓΓΑ, λέγοντας ότι δεν είναι στην κατοχή της τα πρακτικά.
  • Δεν αποκλείεται βέβαια η εξαφανισμένη σφραγίδα να εμφανιστεί στο μέλλον ενεργοποιώντας και πάλι το σύνδεσμο για να… αντιπολιτευτεί αυτόν που θα ιδρύσουν εκ νέου οι προπονητές στίβου της νότιας Ελλάδας. Το διαίρει και βασίλευε παραμένει Νο1 τακτική.

Ιστιοπλοΐα

  • Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportsfeed τα πρακτικά του συμβουλίου εκθέτουν την ΕΙΟ και φυσικά αυτούς που τους καλύπτουν.
  • Η προσφυγή της Καραχάλιου στη δικαιοσύνη προκειμένου να της δοθούν τα πρακτικά που είναι υποχρεωμένη η ΕΙΟ να δώσει, θα εκθέσει εκτός από την ομοσπονδία και τους «προστάτες της.
  • Η σημερινή τοποθέτηση της Σοφίας Μπεκατώρου είναι καταπέλτης για την ΕΙΟ. Από τον Νίκο Κακλαμανάκη είμαστε λίγο πολύ συνηθισμένοι με τον επαναστατικό του χαρακτήρα. Όταν όμως η χαμηλών τόνων Μπεκατώρου τοποθετείται δημοσίως με αυτόν τον τρόπο, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό πως το πρόβλημα στην ΕΙΟ είναι πολύ μεγάλο.

Κουίζ
Ποια αθλητική ομοσπονδία έχει τάξει σε πολιτικό πρόσωπο πλήρη στήριξη στον προεκλογικό του αγώνα στις επερχόμενες εκλογές; Βοήθεια: αυτό το πολιτικό πρόσωπο αν και ιδιαίτερα προβεβλημένο, δεν έχει εκλεχθεί.

[email protected]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/