Connect with us

ΒΟΛΕΪ

5.000 στην Πυλαία!

Published

on

Με το PAOK sports arena να έχει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, λογικό ήταν να πραγματοποιηθεί σύσκεψη πριν το παιχνίδι για τα μέτρα της τάξης.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μετά από αίτημα του ΤΑΑ Παναθηναϊκός (ανάλογη σύσκεψη είχε πραγματοποιηθεί και πριν το 4ο παιχνίδι στην Αθήνα μετά από αίτημα του ΠΑΟΚ) για τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στο σημερινό 5ο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς (18:30, Novasports 4).
Με τις δύο ομάδες να διαφωνούν για το τι ακριβώς συνέβη στα δύο ματς στην Αθήνα (και ειδικά στο 3ο παιχνίδι της σειράς) σήμερα δεν θα υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις εντός του γηπέδου, ούτε πίσω από τους δύο πάγκους, αλλά στα ευαίσθητα σημεία θα τοποθετηθούν είτε άνδρες της εταιρίες security είτε ομάδες περιφρούρησης από τους οργανωμένους οπαδούς του Δικεφάλου.
Όσον αφορά τώρα την προπώληση των εισιτηρίων μέχρι χθες είχαν φύγει περίπου 2.000 εισιτήρια και στον ΠΑΟΚ υπολογίζουν ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα είναι πάνω από 5.000.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/