Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ετοιμο τον Απρίλιο το στάδιο της Νεάπολης

Published

on

Από τα κέφια του καιρού θα εξαρτηθεί η ολοκλήρωση της ανακαίνισης του δημοτικού γηπέδου Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη της Θεσσαλονίκης.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]

Έπειτα από τις πρώτες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο χωρίς να ολοκληρωθούν και την πρώτη παράδοση του στις 12/12 ξανά για χρήση στο κοινό, απορία προκάλεσαν τα πανό που κρέμονται στην περίφραξη του σταδίου αναγράφοντας το μήνυμα «Η χρήση του γηπέδου περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο για βάδην». Το Sportsfeed επικοινώνησε με ένα από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Νεαπόλεως, Νίκο Βαρσάμη ο οποίος έδωσε απάντηση στο ερώτημα. «Το πλάνο από την αρχή είναι να φτιαχτούν οι κερκίδες, κάποιες κλειστές αίθουσες, ο χλοοτάπητας και το ταρτάν. Τα πρώτα έργα έχουν ήδη δρομολογηθεί, ενώ το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το ταρτάν είναι πως έπειτα από μελέτη του εργολάβου, το υπόστρωμα είναι τόσο καλό ποιοτικώς και θα ήταν κρίμα να το αλλάξουμε χρεώνοντας το δήμο. Από την στιγμή που ο ίδιος τεχνικός εγγυάται 100% ποιοτικό αποτέλεσμα, αποφασίστηκε να μην σκαφτεί όλο παρά να ξυστεί μόνο η επιφάνεια και να περαστεί καινούρια. Επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όχι προχειρότητες, είναι γνωστό το ότι για να γίνει ποιοτική δουλειά απαιτείται λιγότερο από 4% υγρασία στην ατμόσφαιρα προκειμένου να δέσουν τα υλικά. Ο εργολάβος έχει παραγγείλει ήδη τον απαραίτητο εξοπλισμό και πλέον εξαρτάται περισσότερο από τον καιρό το αποτέλεσμα. Προφανώς θα είναι έτοιμο από Μάρτιο, Απρίλιο αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες. Έως τότε Θέλοντας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ασκούμενων και δεδομένου της κατάστασης του ταρτάν, προτρέπουμε τον κόσμο να χρησιμοποιεί το στάδιο μόνο για περπάτημα» ήταν οι δηλώσεις του στο Sportsfeed.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/