Connect with us

TOP

Σούπερ τεστ για Φιλιππίδη-Κυριακοπούλου

Published

on

Το Σάββατο στο Ρουέν της Γαλλίας, ο Κώστας Φιλιππίδης θα αντιμετωπίσει την ελίτ του παγκοσμίου επί κοντώ, ενώ η Κυριακοπούλου θα κάνει πρεμιέρα στη σεζόν.

της Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Οι διοργανωτές έδωσαν τις συμμετοχές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες με τα ονόματα, τουλάχιστον στην κατηγορία των ανδρών, να επιβεβαιώνουν τον τίτλο «ελίτ» του μίτινγκ. Οι πέντε από τους επτά κορυφαίους επικοντιστές του 2015 είναι παρόντες στο Ρουέν, με τον Μπάρμπερ να είναι ο πρώτος που πέρασε το 2016 τα έξι μέτρα. Λαβιλενί, Χόλζντεπε, Φιλιππίδης και Λίσεκ προϊδεάζουν για αγώνα επιπέδου τελικού Ολυμπιακών Αγώνων. O Έλληνας πρωταθλητής επιστρέφει στο Ρουέν μετά από δύο χρόνια, καθώς πέρσι δεν αγωνίστηκε. Μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Κυττέα βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα στη Γαλλία, όπου κάνουν προετοιμασία παράλληλα με τους αγώνες (ξεκίνησε από την Ορλεάνη) και ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι το δεύτερο τεστ για τον Έλληνα πρωταθλητή.
Παρούσα στη Γαλλία και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπορεί να μην έχει το ίδιο επίπεδο ανταγωνισμού με τον Φιλιππίδη, ωστόσο είναι ο πρώτος της αγώνας για το 2016 και έχει ενδιαφέρον να δούμε το ξεκίνημα της. Θυμίζουμε ότι και πέρσι η Κυριακοπούλου ξεκίνησε από το Ρουέν, με 4.67μ.

Οι συμμετοχές
Άνδρες
Κώστας Φιλιππίδης (Ελλάδα) 5.91μ.
Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία) 6.05μ.
Ράφαελ Χόλζντεπε (Γερμανία) 5.94μ.
Σον Μπάρμπερ (Καναδάς) 6.00μ.
Βαλεντίν Λαβιλενί (Γαλλία) 5.80μ.
Κέβιν Μεναλντό (Γαλλία) 5.81μ.
Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία) 5.90μ.
Ζερόμ Κλαβιέ (Γαλλία) 5.61μ.
Στάνλεϊ Ζοζέφ (Γαλλία) 5.57μ.
Νοέλ Οστ (Γαλλία) 5.51μ.

Γυναίκες
Νικόλ Κυριακοπούλου (Ελλάδα) 4.83μ.
Μάριον Λοτούτ (Γαλλία) 4.60μ.
Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία) 4.55μ.
Σίλκε Σπίγκελμπουργκ (Γερμανία) 4.75μ.
Μάριον Φιάκ (Γαλλία) 4.71μ.
Νικόλ Μπούσλερ (Ελβετία) 4.71μ.
Μίνα Νικάνεν (Φινλανδία) 4.60μ.
Βανέσα Μπόσλακ (Γαλλία) 4.48μ.
Κλοέ Ανρί (Βέλγιο) 4.40μ.
Μαρία Λεονόρ Ριμπέιρο Ταβάρες )Γαλλία) 4.37μ.
Αναΐς Πουμαρά (Γαλλία) 4.20μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/