Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Παραιτήθηκε της πρόκρισης η Ουραλότσκα

Published

on

Σε μία απροσδόκητη κίνηση προχώρησε η ομάδα της Ουραλότσκα και μαζί με τον Ολυμπιακό κατέθεσε αίτημα στη LEN να γίνει και ο δεύτερος αγώνας του προημιτελικού στο Παπαστράτειο. Μία κίνηση που δείχνει ότι οι Ρωσίδες παραιτούνται της διεκδίκησης της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της ευρωλίγκας.

Θα περίμενε κανείς από τη ρωσική ομάδα που εκπροσωπεί μια σχολή που έχει μεγάλη παράδοση στο γυναικείο πόλο, να διεκδικεί μέχρι τέλους τη νίκη και την πρόκριση σε όλες τις αναμετρήσεις της. Σήμερα στο Παπαστράτειο, η Ουραλότσκα έβαλε δύκολα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως ο επαναληπτικός στη Ρωσία μόνο εύκολη υπόθεση δε θα ήταν για την ομάδα του Χρήστου Παυλίδη. Ωστόσο όμως, η ρωσική ομάδα αποφάσισε να δώσει και τη δεύτερη αναμέτρηση στον Πειραιά! Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, από τη στιγμή που το αίτημα ήταν και των δύο ομάδων δεν είχε λόγο να το αρνηθεί. Έτσι, στις 27 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός θα υπερασπιστεί το 13-10 του Παπαστράτειου στο… Παπαστράτειο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/