Connect with us

ΕΟΕ

Αριστίνδην μέλος στην ΕΟΕ ο Μυτιληναίος και χορηγός της Γκουντούρα

Published

on

Ο Γιάννης Μυτιληναίος είναι το πρώτο αριστίνδην μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μετά την εκλογή του Ισίδωρου Κούβελου στη θέση του προέδρου μετά από κοινή πρόταση με τον Σπύρο Καπράλο.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Ο χαμηλών τόνων εφοπλιστής – επιχειρηματίας έχει στενούς δεσμούς με τον αθλητισμό και ειδικότερα με την ιππασία καθώς η σύζυγός του Χάνα, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και 20 χρόνια αργότερα στο Παρίσι αγωνίστηκε και η κόρη του Ιόλη.
Δεκαετίες τώρα ο Γιάννης Μυτιληναίος στηρίζει οικονομικά (και όχι μόνο) το άθλημα της ιππασίας στην Ελλάδα και η πρώτη του κίνηση ως αριστίνδην μέλος της ολομέλειας της ΕΟΕ, ήταν να «υιοθετήσει» χορηγικά τη Δώρα Γκουντούρα στην προσπάθειά της στο δρόμο για το Λος Άντζελες το 2028.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΟΕ, προβλέπεται να οριστεί άλλη μια διακεκριμένη προσωπικότητα ως αριστίνδην μέλος στην ολομέλεια, αναγνωρίζοντας την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr