Connect with us

ΤΕΝΙΣ

ATP Cup: Ήττα για Περβολαράκη, προβάδισμα για Γερμανία

Published

on

Ο Μιχάλης Περβολαράκης γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-1 από τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, μετά από 69 λεπτά με τους Γερμανούς να κάνουν το 1-0.

του Θανάση Σταθόπουλου

Ο 23χρονος εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένος, τουλάχιστον στο πρώτο σετ, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής κόντρα στον Φέλιξ Οζερ Αλιασίμε, φτάνοντας μάλιστα πρώτος σε μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ (3-2), το οποίο όμως δεν κατάφερε να το εξαργυρώσει στο δικό του σερβίς αμέσως μερά με τον Στρουφ να ισοφαρίζει σε 3-3. 
Από εκεί και πέρα ο Περβολαράκης κατάφερε να κατακτήσει μόλις τα δύο από τα επόμενα 11 γκέιμ με τον Στρουφ να φτάνει εύκολα στη νίκη εκμεταλλευόμενος το άσχημο δεύτερο σετ του Έλληνα τενίστα, ο οποίος κέρδισε μόλις έναν πόντο στο πρώτο σερβίς (1/8). 
Ακολουθεί το κρίσιμο, από ελληνικής πλευράς, παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για την Ελλάδα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr