Το ουγγρικό ινστιτούτο κινηματογράφου ανακοίνωσε ότι θα κάνει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κατίνκα Χόσου, μίας από τις καλύτερες αθλήτριες της χώρας αλλά και σε διεθνές επίπεδο στην κολύμβηση.
Είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες κολυμβήτριες όλων των εποχών γιατί έχει αναδειχθεί τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης, έχει κατακτήσει 15 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα 50άρας πισίνας και 27 σε παγκόσμια 25άρας, ενώ έχει αναδειχθεί και 34 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης (συνολικά από πρωταθλήματα 25 και 50άρα πισίνας). Για αυτό και το ουγγρικό ινστιτούτο κινηματογράφου αποφάσισαν να κάνουν τη ζωή της Κατίνκα Χόσου ντοκιμαντέρ, με το όνομα “ΚΑΤΙΝΚΑ”.
Η αθλήτρια που είναι περισσότερο γνωστή στο χώρο της κολύμβησης ως Iron Lady, έχει προπονηθεί τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στη χώρα της, πλέον μετά το χωρισμό της από τον άντρα και προπονητή της Σάιν Τουσάπ, προπονείται μόνη της για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το Φεβρουάριο, στη συνέχεια διακόπηκαν λόγω της καραντίνας αλλά η παραγωγή φαίνεται ότι θα τα ξαναρχίσει σύντομα.
Πηγή: Swim-Swam