Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η κυβίστηση του Σάκη και το διαρκές ρεπορτάζ

Published

on

Καλησπέρα! Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης την 25η Μαρτίου 1821.

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Άραγε, τι έχει αλλάξει αυτά τα 200 χρόνια; Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα. Εκφράζω την άποψή μου, με θλίψη. Δείτε, για παράδειγμα, τις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών. Θα αναφέρω μία περίπτωση. Τον φίλο μου, τον Σάκη. Ο Πόντιος εμφανιζόταν στο πλευρό του Προβιά. Μέχρι και την ώρα που άρχισε η ηλεκτρονική ψηφοφορία, ο Βασιλειάδης στήριζε τον Νίκο. Τι έδειξε το αποτέλεσμα των εκλογών; Πώς άλλα έλεγε, διαφορετικά υποσχόταν και τα αντίθετα έπραξε. Τον εκτιμούσα πολύ τον Σάκη, ως παράγοντα. Θεωρούσα ότι πρόσφερε πολλά στη γυμναστική. Και αυτή η άποψη, προφανώς δεν αλλάζει. Ο ίδιος, όμως, όφειλε να γνωρίζει ότι τα στερνά, τιμούν τα πρώτα.

  • Μέχρι την ώρα που άνοιξαν οι κάλπες, όλοι λογάριαζαν τον Σάκαρο στο πλευρό του Προβιά. Αλλά το αποτέλεσμα έδειξε κάτι άλλο. 

Ποδηλασία όπως η γυμναστική

Το ίδιο με τη γυμναστική συνέβη και στην ποδηλασία. Την αναφέρω επειδή κάποιοι έσπευσαν και υποστήριξαν ότι διέψευσα τον Xman. Όχι, δεν διέψευσα κάποιον. Απλά, έμαθα την εξέλιξη στο διάστημα που μεσολάβησε από την ανάρτηση του Xman. Κι αυτή η λεπτομέρεια είναι που δίνει στο Sportsfeed την αμεσότητα και την εγκυρότητα, που επιβραβεύονται από τους αναγνώστες. Είτε πρόκειται για ανθρώπους του αθλητισμού, είτε για απλούς φιλάθλους. Όλοι κάνουμε ρεπορτάζ. Όταν, λοιπόν, μεσολαβούν 10-15 ώρες από μια ανάρτηση, πολλά μπορούν να αλλάξουν. Απλά και ξεκάθαρα είναι τα πράγματα. Κι εμείς εδώ γτα γράφουμε όπως είναι. Όχι όπως θα θέλαμε να είναι. Αυτή είναι η διαφορά μας με όλο το σινάφι μας. Διότι εμείς δεν έχουμε δεσμεύσεις, αγκυλώσεις και υποχρεώσεις. Ρεπορτάζ κάνουμε! Κάθε μέρα! Κάθε ώρα! Κάθε λεπτό! 

Με Γιαννιώτη ο Διαθεσόπουλος

Να σας φέρω και άλλο παράδειγμα. Ο Σπύρος Γιαννιώτης βάζει υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της ΚΟΕ στην ΕΟΕ ως αναπληρωματικός του Δημήτρη Διαθεσόπουλου. Άρα, στο πλευρό του αγαπημένου μου, Ντάνι Ντε Βίτο. Κι, όμως, ο Σπύρος απέκτησε τη δυνατότητα της υποψηφιότητας χάρη στη νομοθετική παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο υφυπουργός, βέβαια, περίμενε ότι ο Γιαννιώτης θα πήγαινε απέναντι στον Διαθεσόπουλο. Το Sportsfeed, όμως, χτυπούσε καμπάνες από το περασμένο καλοκαίρι. Αν γινόταν και στη ΓΓΑ το σχετικό ρεπορτάζ, θα αντιλαμβάνονταν έγκαιρα την πραγματική διάσταση των γεγονότων και τις αληθινές ισορροπίες. 

Το ενδιαφέρον του Δημητριάδη

Έχω πολλά να γράψω! Αλλά θα αφήσω και γι’ αύριο. Σας έχω πει ότι όταν εμφανίζομαι, θα ταρακουνιέται η πιάτσα. Και έτσι συμβαίνει. Θα κλείσω, λοιπόν, με μία αποκάλυψη. Μου λένε ότι φανατικός αναγνώστης μου είναι ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Ναι, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου. Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στον ελληνικό αθλητισμό. Πρωτίστως στο μπάσκετ. Μού λένε επίσης ότι αυτός γεφύρωσε το χάσμα που πήγε να δημιουργηθεί εξ αιτίας του ποδοσφαίρου μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη και του Γιώργου Γεραπετρίτη. Άλλη μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες