Connect with us

XMAN

Ηρωική έξοδος στον ΣΕΓΑΣ, εξυπηρετήσεις εν μέσω lockdown η ΚΟΕ

Published

on

Καλημέρα σε όλους και φυσικά στον Κατάσκοπο που μου μετέφερε παράπονα από τους φίλους του ότι δεν τους… «προσέχω».

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Θα ξεκινήσω με το δίδυμο Σεβαστή – Παναγόπουλου σήμερα που πλέον δε σχεδιάζουν εκλογική αναμέτρηση, αλλά ηρωική έξοδο. Οι φίλοι οι στιβικοί που πίνουν τον καφέ τους στη Συγγρού είναι σίγουροι πως θα υπάρξει και τρίτη ακύρωση – ματαίωση των εκλογών του ΣΕΓΑΣ.

  • Το δίδυμο θα ορίσει νέα ημερομηνία εκλογών και πάλι εκτός ημερομηνιών. Πριν από το Μάρτιο, εκλογές δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες και φυσικά το γνωρίζουν και στον ΣΕΓΑΣ που έχουν κυκλώσει ημερομηνία στο Φεβρουάριο.

Το σκεπτικό είναι να χρεωθεί η ακύρωση στον Αυγενάκη κατά την προσφιλή συνήθεια του διδύμου, προκειμένου να τον φθείρουν (όπως πιστεύουν οι ίδιοι).

  • Από την αρχή προκηρύξεις, λίστες σωματείων και αναμονή έκδοσης διαπιστωτικής για την έκπτωση της διοίκησης που προκήρυξε παράνομες εκλογές. Η απερχόμενη διοίκηση θα πάρει πίσω και πάλι τις εκλογές, λίγα 24ωρα πριν τη διεξαγωγή τους. Αυτό λέγεται «μπαχαλοποίηση» και αν αυτό συμβουλεύει η νομική υπηρεσία των 250.000 ευρώ/χρόνο…

Λάθος η επιλογή Σακοράφα

Η επιλογή της Σακοράφα ως υποψήφιας των Παναγόπουλου – Σεβαστή (η έμπνευση ανήκει στον πρώτο) αποδείχθηκε μεγάλο λάθος για το δίδυμο. Η βουλευτής του ΜεΡΑ25 ήταν αποκομμένη από το στίβο για δεκαετίες με τελευταία εμφάνιση της να είναι αυτήν στην οργανωτική επιτροπή του «Αθήνα 1997». Επίσης το ότι είναι βουλευτής του Γιάνης είναι κάτι που δεν άρεσε στη συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων.

  • Όπως μαθαίνω πολλά σωματεία έχουν γυρίσει και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση καθώς πριν από μερικούς μήνες η στήριξη είχε γίνει και πάλι δημόσια αλλά σε Σεβαστή – Παναγόπουλο. Στροφή 180 μοιρών για δηλωμένους και μη.

Όπως συνέβη με τον Ποδιώτη και τον Τρίτωνα που δεν το περίμενε κανείς. Εξαιρετικές οι σχέσεις του Ποδιώτη με τον Παναγόπουλο. Δεν το περίμενα. Αδιάβαστος.

Εξυπηρετήσεις εν μέσω lockdown

Στα χέρια μου έφτασε επίσημο έγγραφο της ΚΟΕ που φέρει την υπογραφή του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας Δημήτρη Σαρακατσάνη σύμφωνα με το οποίο ζητά από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης να επιτρέψει σε έξι κολυμβητές και κολυμβήτριες εν μέσω lockdown να κάνουν χρήση του δημοτικού κολυμβητηρίου…

Είναι η ίδια τακτική που ακολούθησε ο ΣΕΓΑΣ στο πρώτο lockdown που μοίραζε λίστες σε όλα τα στάδια της Ελλάδας, τη στιγμή που ήταν γνωστό πως μόνο η ΓΓΑ εκδίδει λίστα. Το ίδιο λοιπόν έπραξε και η ΚΟΕ που αποφάσισε να παρακάμψει τη ΓΓΑ και να στείλει δική της λίστα που δεν έχει καμία έγκριση από τους αρμόδιους. Προφανώς και κανένας αντιδήμαρχος δεν δίνει άδεια για προπονήσεις. Μόνο η ΓΓΑ σε συνεργασία με την ΕΟΕ βγάζει λίστες…

Σε όλη την επικράτεια οι λίστες

Το έψαξα το θέμα με φίλους μου αντιδημάρχους και όπως προκύπτει δεν έφυγε χαρτί μόνο προς Αλεξανδρούπολη. Ανάλογες λίστες έχουν πάει σε όλες τις περιφερειακές επιτροπές της ΚΟΕ και στους αντίστοιχους αντιδημάρχους αθλητισμού. Είναι προφανής ο λόγος της κίνησης Ντε Βίτο.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες