Connect with us

XMAN

Τα 70 έτη στην ΕΟΕ και η μάχη του ΚΙΝΑΛ για τις ομοσπονδίες

Published

on

Καλημέρα σε όλους από τη βροχερή Αθήνα που προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Στα νέα δεδομένα πρέπει να προσαρμοστεί και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που πιέζεται από τη ΔΟΕ του Μπαχ να προσαρμόσει τα όρια ηλικίας με το Ολυμπιακό καταστατικό. Η ΔΟΕ είναι ιδιαίτερα πιεστική στο θέμα αυτό και από ότι μαθαίνω δεν είναι φρέσκα τα… κουλούρια. Έχει υπάρξει ενημέρωση μήνες πριν, πριν αποφασίσει ο Αυγενάκης να βάλει το όριο στις ομοσπονδίες στα 70 έτη.

  • Στην ολομέλεια της ΕΟΕ υπάρχει μεγάλη διχογνωμία για το πως πρέπει να κινηθούν, όμως δυστυχώς έχουν εκδόσει ανακοινώσεις με τις οποίες επικαλούνται τον Ολυμπιακό καταστατικό χάρτη

Προσθαφαιρέσεις στον τομέα αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ

Αλλαγές διάβασα στον τομέα αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ που βγάζει τις πιο επιθετικές ανακοινώσεις κατά του Αυγενάκη και του νόμου. Έφυγε από τη λίστα το όνομα του Κάκκου (πολύ καθυστερημένα) αλλά και ενός υποψήφιου, αντιπάλου του Ζαννιά στην ΕΦΟΑ. Παραμένουν εντός στελέχη του ΣΕΓΑΣ, της ΟΧΕ, της ΕΟΠΕ και του μπάντμιντον. Μάλιστα κάποιοι ήταν και σύμβουλοι του προηγούμενου ΓΓΑ (επί ΣΥΡΙΖΑ).

  • Για το ΚΙΝΑΛ έχω προσωπική ενημέρωση και άποψη καθώς πολύ πρόσφατα φίλος μου που βρισκόταν σε επιτελική θέση αποχώρησε για να επιστρέψει στην πρώτη του αγάπη (εκτός πολιτικής). Πρόλαβε όμως να πάρει μια καλή γεύση από το… αθλητικό ΚΙΝΑΛ. Προσεχώς θα σας ενημερώσω γιατί έπεσε πολύ ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ σήμερα στη στήλη.

Ενημέρωση από Μαυρωτά

Από τον ΓΓΑ, έλαβα mail (το οποίο δημοσιεύω στο τέλος του κειμένου) για μια αναφορά μου με την οποία διαφωνεί. Καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Μόλις χθες το είδα (δεν είμαι φανατικός των mail) εις διπλούν γιατί μου προώθησε ο Νικολάου και το δικό του.

  • Να ενημερώσω λοιπόν τον αγαπητό Γιώργο πως υπάρχουν οι πληροφορίες μου και υπάρχει και η άποψη του.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι πληροφορίες του φίλου μου Δημήτρη που είναι συνομιλητής με το Μαξίμου (άσχετα αν ο ΓΓΑ έμεινε στη Τζια και την Χαλκιδική), οι πληροφορίες στελεχών που ο ίδιος βρήκε στο ΕΣΚΑΝ το 2006, αλλά και πληροφορίες από το περιβάλλον Βενιζέλου είναι αξιόπιστες. Μπορεί ο αγαπητός Γιώργος να ενοχλείται, αλλά κακώς συμβαίνει αυτό. Δεν έχει κάνει κάτι το μεμπτό. Κακό είναι να απαρνούμαστε το παρελθόν και θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι media υπήρχα πολύ πριν τα social media…

  • Και κάτι τελευταίο αγαπητέ Γιώργο. Η οικονομική διεύθυνση της ΓΓΑ πότε θα επιληφθεί του θέματος της ΕΚΟΦΝΣ; Πριν ή μετά τις εκλογές των ομοσπονδιών;

Το mail του ΓΓΑ

«Σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας “sportsfeed.gr” αναφέρετε ότι στο ΕΣΚΑΝ με τοποθέτησε ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με τις πληροφορίες του »Δημήτρη που έφυγε από τη Τζια και πήγε Χαλκιδική». Σύμφωνα με την πραγματικότητα όμως στο ΕΣΚΑΝ με τοποθέτησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως το μέλος που θεσμικά προβλεπόταν από την Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ.
Επειδή φαντάζομαι θέλετε οι αναγνώστες σας να ενημερώνονται με βάση την πραγματικότητα και όχι τις πληροφορίες του »Δημήτρη που έφυγε από τη Τζιά», αν θέλετε το διορθώνετε.
Επίσης με τον κ. Πολύμερο έχω πολύ καλή σχέση όπως αναφέρετε καθότι έχουμε πάει μαζί σε δύο, αν δεν κάνω λάθος, Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1996 και το 2000. Αν σας ενδιαφέρει, και με τον κ. Λυκομήτρο, με τον οποίο έχουμε συνυπάρξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 έχω πολύ καλή σχέση, αλλά και με πολλούς άλλους που »τραβήξαμε κουπί» ως αθλητές μαζί τα +25 χρόνια της αθλητικής μου καριέρας.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία του παρόντος μηνύματος.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Μαυρωτάς».

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες