Connect with us

TOP

Μεγάλη ώθηση στην Εκκίνηση

Published

on

Αύριο διεξάγεται στο Λουτράκι η γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα υπάρχει ισχυρή φωνή από την αντιπολίτευση. Σήμερα μάλιστα αυτή η φώνη έγινε ακόμα πιο δυνατή με επιστολή στήριξης από 41 προσωπικότητες του στίβου που απαιτούν αλλαγή του σκηνικού μετά από 19 χρόνια.

Όταν αθλητές όπως ο Κώστας Γκατσιούδης, η Νίκη Ξάνθου, ο Στέλιος Μπίσμπας, ο Παναγιώτης Παπούλιας, ο Αλέξης Αλεξόπουλος, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Πρόδρομος Κορκίζογλου και άλλοι πολλοί πρωταθλητές εκφράζουν τόσο ανοιχτά την άποψη τους και παίρνουν σαφή θέση έχοντας βιώσει όλα αυτά τα χρόνια όλα όσα έχουν συμβεί στον ελληνικό στίβο, οφείλεις τουλάχιστον να ακούσεις τί έχουν να πουν.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, υπέγραψαν μια επιστολή στην οποία τονίζουν πως δε θα μείνουν πια αδρανείς. Αν μη τί άλλο πρόκειται για κίνηση που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη δυναμική που έχει αποκτήσει η Εκκίνηση με επικεφαλής τον Κώστα Κουκοδήμο και δείχνει πως οι αθλητές αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους το άθλημα τους.

Η επιστολή στήριξης στην Εκκίνηση
Η Γενική Συνέλευση της 5ης Μαρτίου και οι επερχόμενες εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2016, είναι οι πλέον κρίσιμες για την πορεία του Κλασσικού Αθλητισμού στην Ελλάδα. Κρίσιμες, καθώς η πρόκληση των καιρών είναι ιδιαίτερη και το οικοδόμημα του Κλασσικού Αθλητισμού στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και υπό τη σημερινή ηγεσία του ΣΕΓΑΣ, καταρρέει.
Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σιωπηλοί μάρτυρες της απόλυτης παρακμής, με γήπεδα ερείπια, με αθλητές και προπονητές απλήρωτους κ.α.
Δεν μπορούμε για είκοσι και πλέον χρόνια, να παρακολουθούμε αδρανείς το ίδιο έργο.
Δεν θα υποκύψουμε σε υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται.
Δεν θα δεχτούμε άλλο τους εκβιασμούς της σημερινής διοίκησης του ΣΕΓΑΣ.
Η σημερινή ηγεσία του ΣΕΓΑΣ δεν έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να σταθεί άξια των περιστάσεων, δίπλα στους αθλητές, στα σωματεία και τους προπονητές και με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, αξιοκρατία, τόλμη και πρόγραμμα να στηρίξει τις προσπάθειές μας ώστε να αναγεννηθεί ο εγχώριος Κλασσικός Αθλητισμός με νέες γερές βάσεις.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα για την ΑΛΛΑΓΗ στο στίβο.
Γι’ αυτό σε αυτές τις εκλογές, στηρίζουμε την ΕΚΚΙΝΗΣΗ, τον Κώστα Κουκοδήμο και την ομάδα του, με την ακλόνητη πεποίθηση ότι διαθέτει την ικανότητα, την εμπειρία και το καινοτόμο πνεύμα, να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα προβλήματά μας και να αντεπεξέλθει στις σημερινές προκλήσεις.

Υπογράφουν τη δήλωση υποστήριξης
1. Αλεξόπουλος Αλέξιος
2. Αναγνώστου Μιχάλης
3. Αττιλάκος Δημήτρης
4. Βεϊσάκης Γιώργος
5. Βλάχος Δημήτρης
6. Γκατσιούδης Κώστας
7. Γκούσης Αναστάσιος
8. Δαγκλή-Παγκότο Φωτεινή
9. Δεβετζή Πηγή
10. Δεληνικόλα Βασιλική
11. Ευαγγέλου Μάριος
12. Ζαχαρόγιαννης Ηλίας
13. Θεοδωρίδης Δημήτρης
14. Κορκίζογλου Πρόδρομος
15. Κουμνάκη Γεωργία
16. Κουτσοθεοδώρου Γιώργος
17. Μακρυνικόλας Αναστάσιος
18. Μαυροειδής Χρήστος
19. Μητροπούλου Νίκη
20. Μπίσμπας Στέλιος
21. Ξάνθου Νίκη
22. Παναγιωτόπουλος Γιώργος
23. Παπαδοπούλου Μαρία
24. Παπακώστας Λάμπρος
25. Παπούλιας Παναγιώτης
26. Παυλόπουλος Παναγιώτης
27. Πρωτοπαπά Μαρία
28. Σέγκος Βασίλης
29. Σιατούνης Δημήτρης
30. Σταυρόπουλος Γεώργιος
31. Σωτηρόπουλος Χρήστος
32. Τέγος Ελευθέριος
33. Τερζιάν Αλέξανδρος
34. Τσιάκουλας Νίκος
35. Τσιγκέρογλου Θανάσης
36. Τσιολακούδη Αγγελική
37. Τσιπουρίδης Χρήστος
38. Φυγετάκης Στέφανος
39. Χαλκιά Φανή
40. Χατζηβασιλείου Χρήστος
41. Χατζόπουλος Δημήτρης

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!