Connect with us

XMAN

Μείον 150.000 ευρώ η ετήσια χορηγία του ΟΠΑΠ στο ΣΕΓΑΣ

Published

on

Καλησπέρα σε όλους. Ο Κατάσκοπος είναι υγιέστατος και ολοκληρώνει τη 2η εβδομάδα ανάρρωσης από το χειρουργείο. Μαζί παρακολουθήσαμε χθες τη βουλή και θα ακολουθήσει ρεπορτάζ.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Τα της βουλής από τον Κατάσκοπο, εγώ θα μείνω στις ομοσπονδίες. Την πληροφορία την έχω εδώ και ημέρες, έλεγα να μην ασχοληθώ γιατί θα πουν κάποιοι ποιον απασχολεί πόσα παίρνει ο ΣΕΓΑΣ από τον ΟΠΑΠ. Αθλητική ενημέρωση παρέχουμε, όμως όταν μαθαίνω πως ο Σωτήρης ο γενικός παρουσιάζει κατ’ εντολήν τροποποιημένα στοιχεία στο ΔΣ και δεν ενημερώνει σωστά τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, οφείλω έστω και ως απλή στήλη να μοιραστώ μαζί σας αυτά που έγραφε η προηγούμενη σύμβαση ΟΠΑΠ-ΣΕΓΑΣ και η οποία ήταν ύψους 550.000 ευρώ ετησίως.

  • Αυτή είναι η αλήθεια και το ξέρουν καλά Παναγόπουλος-Ασημακόπουλος, όχι το ποσό που ψέλλισε ο Κυρανάκος προσπαθώντας να μείνει στην αμοιβή του Ασημακόπουλου, ο οποίος παρεμπιπτόντως και βάση των αγωγών που έγιναν στο ΣΕΓΑΣ από την Synergy, αμοιβή δεν του έχει καταβληθεί από το 2018 και μάλιστα για δεδουλευμένα.

Εκείνο που δεν ψέλλισε ο Σωτήρης είναι οι προμήθειες της παρεούλας με το λερωμένο αθλητικό μητρώο, η οποία χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της σύμβασης με μειωμένο ποσό, που όπως έμαθα είναι 400.000 ευρώ το χρόνο για τον ΣΕΓΑΣ και μάλλον μικτό.

Μπράβο στον κύριο Ρόκκα

Που πήγαν τα άλλα 150.000 ευρώ που έπαιρνε ετησίως η ομοσπονδία από τον ΟΠΑΠ έως και το 2019; Μπράβο στον κ. Ρόκκα για τις καλές υπηρεσίες που παρέχει στον ΟΠΑΠ κλείνοντας τη συμφωνία με καλύτερους όρους για την εταιρεία που εκπροσωπεί. Υπάρχει κανείς που θα πει μπράβο στους Μπιτσάνη, Παπακώστα, Κεντέρη, Κυρανάκο για τον χειρισμό της υπόθεσης εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ; Αναρωτιέμαι και αναμένω…

Που υποβάλουν αιτήσεις οι αθλητές;

Έμαθα κι άλλα όμως σχετικά με αυτά τα 400.000 ευρώ, γιατί οι αθλητές βλέπεις είναι παιδιά και δεν κρατούν εύκολα το στόμα τους κλειστό. Μέσα στην τρελή χαρά που λέτε κάποιοι από αυτούς δεν κρατήθηκαν…. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ που επιτέλους κάποια χρήματα από χορηγούς του μαραθωνίου θα καταλήξουν σε αθλητές. Ποιους αθλητές όμως επέλεξε η παρέα και γιατί; Και κυρίως ποιούς δεν επέλεξαν και γιατί… Η ερώτηση είναι πρός όλο το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και τους κυρίους της Αναγέννησης, αν και αυτός που γνωρίζει πιο καλά είναι ο σύμβουλος της προέδρου ο Λάμπρος αλλά και ο α’ αντιπρόεδρος ο Κώστας και όχι οι Αναγεννησιακοί… Ποιά είναι τα κριτήρια που έχουν και επιλέγουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για υιοθεσία από την ομάδα ΟΠΑΠ Champions; Για να μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις όλα τα παιδιά…

Εξέφρασε δυσαρέσκεια

Με ενημέρωσαν τα παιδιά από το Sportsfeed όταν έλαβαν μακροσκελή επιστολή από τον Κώστα Τριαντάφυλλο. Ενοχλήθηκε που τον χαρακτήρισαν ως ηγέτη κράτους… Είναι νεαρός και μάλλον δεν έχει ακούσει τη φράση «ψήφισαν και τα δέντρα» που έπαιζε πολύ στα 80s.

Οι ανεμβολίαστοι αθλητές

Σας το λέω σήμερα. Οι εθνικές μας ομάδες, είτε αφορούν ατομικό άθλημα είτε ομαδικό έχουν αρκετά θέματα με ανεμβολίαστους αθλητές και αθλήτριες. Όπως σε όλη την κοινωνία υπάρχουν και στον αθλητισμό αυτοί που για τους δικούς τους λόγους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Δυστυχώς στην πλειοψηφία των μεγάλων διοργανώσεων είναι προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή και αυτό είναι γνωστό μήνες τώρα. Το θέμα είναι λεπτό καθώς καμία ομοσπονδία δεν μπορεί να επιβάλλει σε αθλητές και αθλήτριες να εμβολιαστούν…

Ο «πόλεμος» για την εκπροσώπηση

Έντονη αντιπαράθεση χθες στη βουλή για την τροπολογία του Αυγενάκη που αφορά στην εκπροσώπηση αθλητών και προπονητών στο ΔΣ των ομοσπονδιών. Θα τα γράψει ο Κατάσκοπος, αλλά εγώ ξέρω για την εκπροσώπηση αθλητών από ανενεργούς σε αρκετές ομοσπονδίες – όχι μόνο στο ΣΕΓΑΣ – και το αποκορύφωμα στην ΕΙΟ. Εκεί μπήκε εκπρόσωπος των αθλητών υποψήφιος που δεν εκλέχθηκε ως σύμβουλος. Το επέτρεψε ο υπουργός βέβαια που άργησε να προχωρήσει στην τροπολογία.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!