Δύο μέρες πριν από το ντάιαμοντ λιγκ της Ζυρίχης, η Κίλι Χόντγκινσον απέσυρε τη συμμετοχή της από το 800αρι της χρονιάς, μέχρι το επόμενο.
του Γιώργου Κατσαρού
[email protected]
Το μεγάλο blockbuster των 800μ γυναικών, θα περιμένει μία εβδομάδα περισσότερο καθώς ο Χόντγκινσον αποφάσισε να προσπεράσει το ντάιαμοντ λιγκ της Ζυρίχης για να προετοιμαστεί για τον τελικό των Βρυξελλών και φυσικά το Ultimate championships της Βουδαπέστης. «Δυστυχώς το σώμα μου δεν είναι έτοιμο για να τρέξει μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πήραμε την απόφαση να αφήγσουμε τον αγώνα της Ζυρίχης για να προετοιμασούμε για τον επόμενο» δήλωσε η Χόντγκινσον που δε θα είναι η μόνη που δε θα εκκινήσει. Και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2025, Λίλιαν Οντίρα (Κένυα) απέσυρε τη συμμετοχή της καθώς και αυτή έκρινε πως δεν είναι έτοιμη και προτίμησε να προετοιμαστεί για τον τελικό των Βρυξελλών.
Ωστόσο το 800αρι των γυναικών παραμένει η πιο ενδιαφέρουσα κούρσα της ερχόμενης Πέμπτης στο στάδιο Λέτζιγκρουντ της Ζυρίχης καθώς η Όντρι Βερό (Ελβετία) και η Φέμκε Μπολ (Ολλανδία) θα αγωνιστούν κανονικά, ενώ και η Τζόρτζια Χάντερ Μπελ (Βρεταία) θα είναι παρούσα. Σε μία κούρσα που το μεγάλο αουτσάιντερ (Μπολ) ετοιμάζει μία πολύ μεγάλη έκπληξη.