Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Ο 3ος πρόεδρος του ΟΑΚΑ και οι εφευρέσεις

Published

on

Ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα από την πρωινή ανακοίνωση για τον διορισμό του Νεκτάριου Βιδάκη (δεξιά στη φωτογραφία) στη θέση του προέδρου στο ΟΑΚΑ.

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Το βιογραφικό του είναι γεμάτο. Μέχρι και για εφευρέσεις και κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες διάβασα στο διαδίκτυο. Εντυπωσιάστηκα! Αναζήτησα λεπτομέρειες στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, αλλά ομολογώ ότι έπεσε σε τοίχο. Δεν βρήκα κάποια άκρη στην υπόθεση.

  • Επικοινώνησα και ζήτησα πληροφορίες. Αλλά ούτε έτσι μπόρεσα να βρω μία άκρη με τον επιστήμονα που έγινε ξαφνικά οικοδεσπότης της συνάντησης ανάμεσα στον Λευτέρη Αυγενάκη και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ που μεταφέρθηκε στο ΟΑΚΑ. Προφανώς, οι εφευρέσεις του Βιδάκη δεν είναι στο επίπεδο του Κύρου Γρανάζη για να αποτυπώνονται πλήρως στο διαδίκτυο. Αλλά θα επανέλθω στο θέμα.

Χαμός με τη συνάντηση

Μιας και αναφέρθηκα στη συνάντηση του ΟΑΚΑ, θα σας αποκαλύψω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε ο χαμός. Αν και αρχικά η πρόσκληση αφορούσε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ, τελικά στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού πηγαίνουν και άλλοι νοματαίοι. Γι’ αυτό μεταφέρθηκε η συζήτηση στην αίθουσα του γηπέδου. Πού θα μαζεύονταν στη Γενική Γραμματεία;

  • Ο πρώτος που ζήτησε να παραβρεθεί ήταν ο Ισίδωρος Κούβελος. Με το επιχείρημα της επικείμενης υποψηφιότητάς του για την προεδρία. Σκέφτηκε ο άνθρωπος ότι δεν γίνεται να ληφθούν αποφάσεις ερήμην του, όταν έχει στο πλευρό του τη δύναμη των 12-13 ομοσπονδιών. 

Η κινητικότητα του Κούβελου έβγαλε και άλλους στο προσκήνιο. Το παράδειγμά του ακολούθησαν ο Μανώλης Κατσιαδάκης, ο Σάκης Βασιλειάδης. Κάπως έτσι θα αισθάνεται ο Αυγενάκης φιλοξενούμενος και όχι οικοδεσπότης.

Η πρόβλεψη για Αυγενάκη

Η καθ’ όλα σεβαστή επιθυμία του Κούβελου να παραστεί στη συνάντηση με τον Αυγενάκη, πάντως, ξάφνιασε ακόμα και τους… συμμάχους του. Ειδικά εκείνους που έχουν ακούσει πολλές φορές την πρόβλεψη ότι ο υφυπουργός αθλητισμού δεν θα προλάβει στο Μαρούσι τα πρώτα γενέθλια της κυβέρνησης. Με βάση την απλή αριθμητική, έως τις 7 Ιουλίου μένουν 22 μέρες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν μπορεί να κατατεθεί νόμος. Οπότε δικαιολογημένα απορούσαν κάποιοι για ποιο λόγο να τρέχουν, αφού ο Ισίδωρος είχε την πληροφορία για αλλαγή ηγεσίας στο υφυπουργείο αθλητισμού.

Επιχείρημα ο Πισσαρίδης

Στη συζήτηση αναμένεται να τεθούν εκ νέου και τα όρια ηλικίας. Με ένα νέο επιχείρημα. Ποιο; Ότι ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης αναθέτει την ανάκαμψη της οικονομίας μετά απ’ τον κορονοϊό στον Χριστόφορο Πισσαρίδη. Ο νομπελίστας οικονομολόγος είναι 72 ετών. Άρα, με την διάταξη του Αυγενάκη θα έπρεπε να πάει σπίτι του. Αυτά λένε οι παράγοντες στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr