Connect with us

TOP

Ο Παρέλλης ετοιμάζεται για πολλά μέτρα

Published

on

Από τα 62.95μ. ξεκίνησε τις εμφανίσεις του για φέτος ο ρέκορντμαν της Κύπρου στη δισκοβολία Απόστολος Παρέλλης, διεκδικώντας την επανάληψη των 65μ. και το δεύτερο Ολυμπιακό εισιτήριο της καριέρας του.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]

Αν και σε περίοδο προετοιμασίας, ο ρίπτης του Γιώργου Γεωργιάδη έδωσε το παρόν στο 2ο χειμερινό κύπελλο ρίψεων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στην Αθήνα, θέλοντας να δει μέσα από το τεστ σε τι κατάσταση βρίσκεται. Eκτός συναγωνισμού κέρδισε με διαφορά το αγώνισμα με επίδοση 62.95μ. δίνοντας δυναμικό παρόν στην πρώτη του συμμετοχή για το νέο έτος. Ο Παρέλλης να υπενθυμίσουμε ότι έχει στείλει το δίσκο στα 65.04 το Μάρτιο του 2015, επίδοση που ξεπερνάει το όριο των 65μ. για το Ρίο, ωστόσο πρέπει να επαναλάβει τη βολή γιατί δεν ήταν εντός του χρονικού περιθωρίου.
«Δεν είχα φορμαριστεί, ήταν ένα πέρασμα για να δω που βρίσκομαι γιατί ένιωθα καλά. Αλλά ο αγώνας είχε πολύ καθυστέρηση λόγω της μεγάλης συμμετοχής και μετά τις δύο πρώτες βολές δεν μπόρεσα να ρίξω περισσότερο λόγω και του κρύου που έκανε μετά τις 18:00» ανέφερε o Παρέλλης στο Sportsfeeed. Με το 62.95μ. αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για το 2016 και στην 4η της ευρωπαϊκής, όπου δεν περιλαμβάνονται οι Ρώσοι που είναι αποκλεισμένοι.
Ο πρωταθλητής της Κύπρου (και έκτος στον κόσμο τον περασμένο Αύγουστο στο Πεκίνο) αναφέρθηκε και για τον προσεχές αγώνα μέσα στο Μάρτιο καθώς και την επόμενη προετοιμασία του μετά την Αφρική, αυτή τη φορά στην Πορτογαλία τη χώρα που πέτυχε και το 65.04μ. πέρσι. «Δεν πρόκειται να αγωνιστώ στο ευρωπαϊκό κύπελλο της Ρουμανίας, μάλλον θα ρίξω στην Κύπρο στις 25 του Μάρτη και μετά θα φύγω για προετοιμασία στο Μόντε Κόρντο της Πορτογαλίας».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/