Connect with us

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Ο Βλαχαντώνης υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΟΦΣΑ

Published

on

Σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την προεδρία της ομοσπονδίας του μπάντμπιντον προχώρησε ο Δημήτρης Βλαχαντώνης.

Ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Ομίλου Πύργου ήταν γνωστό από τον περασμένο Δεκέμβριο πως θα κατέλθει υποψήφιος για να διαδεχθεί τη Βικτώρια Χατζήνα που βάσει του νόμου Αυγενάκη δεν έχει δικαίωμα να είναι εκ νέου υποψήφια.
Στην ανακοίνωση του ο Δημήτρης Βλαχαντώνης αναφέρει:

«Με τον νέο αθλητικό νόμο σε ισχύ και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, οι προοπτικές ανάπτυξης  για τους συλλόγους – μέλη και την ομοσπονδία επιτάσσουν μια νέα στρατηγική και στοχοθέτηση . Είναι μια ιδανική περίοδος να δούμε το άθλημα μας και τους συλλόγους – μέλη μας να αναπτύσσονται και να προοδεύουν .  Επειδή,

  • Όλα αυτά τα χρόνια το άθλημα που υπηρετούμε έχει περάσει πολλές δυσκολίες, προβλήματα, και απαξιώσεις 
  • Οι αγώνες οι προσπάθειες και οι μόχθοι όλων σας δεν πρέπει να μείνουν στο παρασκήνιο ή / και να απαξιωθούν 
  • Δεν θέλουμε και άλλη απώλεια  χρόνου, κόπου, κόστους, αναγνώρισης, επιβράβευσης  και ανταμοιβής 
  • Οι εμπειρίες του παρελθόντος πρέπει να γίνουν εργαλεία ανάπτυξης για το μέλλον

Γι’ αυτό πιστεύω, αποδέχομαι, και κρίνω ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να μεταβάλλουμε τον στόχο μας , την κατεύθυνση μας και την πορεία μας για την πραγματική αναγνώριση , επιβράβευση και αποδοχή του αθλήματος μας . Πιστεύω ακράδαντα ότι η αξιοποίηση και η ανταλλαγή απόψεων παλιών και νέων στελεχών θα στείλει μπροστά τους αθλητές μας , τους συλλόγους μας , την ομοσπονδία μας.

Υποβάλλω λοιπόν με αίσθηση ευθύνης αλλά και αισιοδοξίας για το μέλλον των κοινών μας αγώνων την υποψηφιότητα μου για την θέση του πρόεδρου της ομοσπονδίας μας (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.), και σας προσκαλώ όλους , παλιά και νέα στελέχη , να συμμετέχετε ενεργά στην διοίκηση της .

 Σας καλώ να αγωνιστούμε με ανιδιοτέλεια και ομαδικότητα υπηρετώντας τους αθλητές μας , τους συλλόγους – μέλη μας , τους προπονητές μας , τους διαιτητές μας και όσους εργάζονται ή θα εργαστούν για την ομοσπονδία μας .

Για την επίτευξη των επιδιώξεων μας και την ανάπτυξη του αθλήματος μας είναι αναγκαίο να υπάρχει: 

  • Αξιοποίηση όλων των δυνάμεων του χώρου μας (BADMINTON) με διαφάνεια και ενότητα 
  • Αναβάθμιση , βελτίωση , προαγωγή των επιτροπών που απαρτίζουν την ομοσπονδία μας με επιλογή στελεχών από τα σωματεία – μέλη .
  • Ανάπτυξη του αθλήματος μας  – ειδικά στην περιφέρεια –  με υποστήριξη από την ομοσπονδία , με αξιοποίηση των ήδη υπαρχόντων σωματείων – μελών και με παράλληλη δημιουργία περιφερειακών παραρτημάτων ανάπτυξης του αθλήματός μας .
  • Καινοτομία προτάσεων και υλοποίηση αυτών μέσω των σωματείων – μελών με πιο δημιουργικές και γόνιμες αγωνιστικές δραστηριότητες και ανταποδοτικά οφέλη στους αθλητές .
  • Εφαρμογή των νέων εργαλείων της πληροφορικής και της τεχνολογίας για την σωστή λειτουργεία και οργάνωση της ομοσπονδίας , των διοργανώσεων και της επικοινωνίας , έτσι ώστε να αναπτυχθεί η διαδραστικότητα μεταξύ  αθλητή – συλλόγου – ομοσπονδίας και να γίνεται λήψη σημαντικών αποφάσεων και υλοποίηση αυτών .

Γνωρίζοντας την αγάπη σας για το άθλημα μας και τους κοινούς μας αγώνες για την ανάπτυξη του, σας καλώ να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς καθυστερήσεις και συμβιβασμούς . Οι ώρες είναι κρίσιμες και τίποτε ή κανείς δεν πρέπει να μας κρατούν στο παρελθόν . Πιστεύω σε εμάς και την δύναμη μας να αλλάξουμε σελίδα, στόχους και πρακτικές . Πιστεύω στις δυνατότητες μας να δημιουργήσουμε ένα καινοτόμο όραμα και να το υπηρετήσουμε με ανιδιοτέλεια, άοκνες προσπάθειες και αποφασιστικότητα . 

Οι αθλητές μας , οι προπονητές μας  και διαιτητές μας δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο! 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης Βλαχαντώνης».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/