Connect with us

ΠΑΛΗ

Όργια παρατυπιών από την απερχόμενη διοίκηση της ομοσπονδίας πάλης

Published

on

Όλα όσα συμβαίνουν στην ομοσπονδία της πάλης (ΕΛΟΠ) δε θυμίζουν σε τίποτα εύνομο οργανισμό με την απερχόμενη διοίκηση να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους νόμους και να καλεί στην παρανομία τους εκπροσώπους των σωματείων.

Αγνοώντας όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, η απερχόμενη διοίκηση της ΕΛΟΠ έχει ορίσει για σήμερα γενικής συνέλευση και εκλογές δια ζώσης. Επιχειρεί να κάνει τις εκλογές με παράνομο τρόπο (υπάρχουν υπουργικές αποφάσεις και απαγορευτικά μετακινήσεων) καλώντας όμως τους εκπροσώπους των σωματείων να χρεωθούν οι ίδιοι την παρανομία; Εμμέσως πλην σαφώς τους λέει προσπαθήστε να έρθετε να ψηφίσετε αποφεύγοντας τους ελέγχους για παράνομη μετακίνηση!
Και το ερώτημα που τίθεται είναι απλό; Υπάρχει κράτος; Μπορεί όποιος θέλει να κάνει ότι του καπνίσει; Μπορεί κάποιος δημοσίως και επισήμως να θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία;

Ο υποψήφιος της Νέας Πάλης, Γιάννης Αρζουμανίδης εξέδωσε ανακοίνωση για όσα εκ πρώτης όψεως φαίνονται τραγελαφικά, αλλά στην πραγματικότητα είναι η τελευταία πράξη για να μείνουν κάποιοι αγκιστρωμένοι στις καρέκλες τους.

Η ανακοίνωση:

Λίγες ώρες πριν την γενική συνέλευση..
 ..Η διοίκηση της Ομοσπονδίας βαδίζι σε τεντωμένο σκοινί καθώς ερμηνεύει τους νόμους όπως την βολεύει.
Κατόπιν ερώτησης  σχετικά με τις βεβαιώσεις μετακινήσεων πήραμε έγγραφη απάντηση από τον γραμματέα της Ομοσπονδίας Χρήστο Παππού περί μη έκδοσης άδειας μετακίνησης λόγω αναρμοδιότητας της ΕΛΟΠ. Είναι τελείως πρόχειρη η αντιμετώπισή του προέδρου Στέργιου Λεωνάκη στο ζήτημα της μετακίνησης και πραγματοποίησης της Γ.Σ. Σε συνέντευξη ο πρόεδρος αναφέρει : «Δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα με εκπροσώπους σωματείων εκτός Αττικής. Το πιο πιθανό είναι αύριο να πάνε στο Ολυμπιακό Κέντρο κάποιοι εκπρόσωποι σωματείων, για το τυπικό μέρος. Προκειμένου να μην υπάρξει απαρτία, να δοθεί αναβολή για την άλλη εβδομάδα και να δούμε πώς να το διαχειριστούμε. Αν θα πάμε για τις 27 ή τις 30 του μήνα ηλεκτρονικά».  

ΠΩΣ θα πάνε κάποιοι εκπρόσωποι σωματείων ; Έχουν ειδική άδεια ή εξουσιοδότηση ; Ενδεχομένως να  θεωρεί ο πρόεδρος πως υπάρχουν σωματεία και εκπροσώποι δύο ταχυτήτων. Αυτούς που όπως λέτε πιθανώς να πάνε ( πώς; όπως μου αναφέρατε τηλεφωνικώς με κωδικό μετακίνησης 6; ) και όλους τους άλλους που τα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή.

ΠΩΣ θα εξασφαλίσετε τη μέγιστη συμμετοχή στην Γ.Σ. χωρίς να θυσιάσετε την υγεία των αντιπροσώπων; Όπως ήδη γνωρίζετε ένας αντιπρόσωπος πέρασε  από το κατώφλι του Κορονοϊού Μάλιστα  έμεινε εβδομάδες σε ΜΕΘ. Τώρα χαίρει άκρας υγείας.   Είναι ακόμη αντιπρόσωπος του συλλόγου και εσείς επιμένετε να τον τρομάζετε και παίζετε με την υγεία όλων μας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχετε εναλλακτικό τρόπο Γ.Σ. και ψηφοφορίας. Πρέπει να πάρετε μια υπεύθυνη απόφαση τέλεσης ψηφιακής ψηφοφορίας. Αντί αυτού  το αφήνετε στη βούληση του κόσμου αποκλείοντας ανθρώπους και φοβίζοντας άλλους.

ΓΙΑΤΙ  ενώ έχετε οριστικοποιήσει την λίστα των υποψηφίων με σχετικό δελτίο τύπου από τις 17/03/21 το οποίο και με συμπεριλαμβάνει ερμηνεύετε επιπόλαια την διευκρινιστική εγκύκλιο και ακυρώνετε την υποψηφιότητά μου; Προφανώς ενοχληθήκατε με την υποψηφιότητά μου και με υπέρμετρη κατάχρηση εξουσίας παρανομείτε με σκοπό να τελέσετε την Γενική Συνέλευση κακήν κακώς και με όσους λιγότερους υποψηφίους γίνεται.
ΠΩΣ επικαλείστε την διευκρινιστική εγκύκλιο που αναφέρει τα κωλύματα εν ενεργεία συμβασιούχων προπονητών σε υποψηφίους που έχετε ήδη εγκρίνει; Κύριε προσωρινέ πρόεδρε Στέργιο Λεωνάκη επιμένετε με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο να θέλετε να ακυρώσετε την υποψηφιότητά μου γιατί έχετε άλλες σκοπιμότητες. Άλλωστε ο  κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δεν είναι απαραίτητα και προπονητής με σύμβαση.Ανακαλέστε ΑΜΕΣΑ την απόφασή σας ώστε να μπορέσουμε να πάμε σε μια ομαλή δημοκρατική διαδικασία. 
Με τιμήΓιάννης Αρζουμανίδης
υποψήφιος ρόεδρος ΕΛΟΠ».

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες