Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Ψάχνουν στην ΕΟΕ το ανοικτό κινητό

Published

on

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο! Πέρασε και ο Ιούνιος! Άλλη μια μέρα έμεινε. Την Τετάρτη μπαίνει ο Ιούλιος και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Επικίνδυνα.

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Στην ΕΟΕ, βέβαια, ο υδράργυρος πήρε τον ανήφορο από την περασμένη Πέμπτη. Η συνεδρίαση ήταν έντονη. Τα έχετε διαβάσει αυτά. Εκείνο που δεν ξέρετε είναι ότι κάποιος έσπειρε ζιζάνια. Άρχισε να ρωτάει δεξιά και αριστερά πώς αντέδρασε άμεσα ο Λευτέρης Αυγενάκης στο ψήφισμα για τη συμπεριφορά απέναντι στον Μανώλη Κολυμπάδη. Κατέληξε, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι κάποιος μέσα στην ολομέλεια είχε ανοικτό κινητό και έτσι μεταδιδόταν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όλη η συζήτηση.

  • Την Παρασκευή διακινούσαν και άλλοι παράγοντες την ίδια υποψία. Κοιτάζουν, μάλιστα, προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Προσπάθησα με χίλιους τρόπους να μάθω ποιον φωτογραφίζουν, αλλά δεν μπόρεσα να μάθω. Ετοιμάζονται, πάντως, να στήσουν μηχανή για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους ή για να βρουν όποιον έχει ανοικτό κινητό. Διότι γι’ αυτό είναι βέβαιοι κάποιοι.

Καμπάνες για το άρθρο 12

Στο πολυσυζητημένο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο 12: «Δεν επιτρέπεται να ανακηρυχθεί υποψήφιος προκειμένου να εκλεγεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου ή άλλου από το καταστατικό προβλεπόμενου οργάνου αθλητικής ένωσης όποιος:
α) είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου άλλης αθλητικής ένωσης κατά τον χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας,
β) είναι υπάλληλος αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας». Βλέπω κάποιους να αρχίζουν άμεσα να χτυπούν τις καμπάνες. 

Οι διαρροές για το Ηράκλειο

Μέσω της εφαρμογής whatsapp διακινούνται πυρά κατά του Αυγενάκη. Κάποιο από τα μηνύματα ανέφερε ότι με ενέργειές του εξασφάλισε 18 εκατομμύρια ευρώ για έργα υποδομών στο Μεσαρά. Αν και νομίζω ότι έκαναν λάθος και λογικά ήθελαν να γράψουν για 1.8 εκατ. ευρώ, επί της ουσίας μάλλον λεζάντα έκαναν στον υφυπουργό αθλητισμού. Διότι έχει υποχρέωση κάθε κυβερνητικό στέλεχος να θυμάται τους πολίτες που τον στήριξαν με την ψήφο τους και να νοιάζεται για τη βελτίωση της θέσης τους.

Η επιστολή στο Μαξίμου

Στην ΕΟΕ, βέβαια, δεν δίνουν σημασία στις διαρροές κατά του υφυπουργού αθλητισμού. Αντίθετα, καταγράφουν μόνο πραγματικά περιστατικά και θέσεις. Αυτό έπραξαν και με την επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ήταν, άλλωστε, τόσο έντονη η συσπείρωση στη συνεδρίαση της ολομέλειας που από την Παρασκευή συντάχθηκε το κείμενο με τις αποφάσεις. Αν δεν υπήρξε καθυστέρηση στην… πρωτοκόλληση, η επιστολή θα βρίσκεται ήδη στα χέρια του πρωθυπουργού. Ζέστανε απότομα η θερμοκρασία στον αθλητισμό. Ασορτί με τον μίνι καύσωνα των ημερών που ανέδειξε ο Καλλιάνος.

«Το άσπρο, μαύρο»

Την Παρασκευή, ωστόσο, δεν υπήρχαν μόνο αποστολές από τη Δημητρίου Βικέλα. Υπήρξαν και παραλαβές. Μεταξύ άλλων πήραν στα χέρια τους μία επιστολή από τον διευθυντή του Λευτέρη Αυγενάκη. Λέγεται, εκεί στις παρυφές του Αμαρουσίου, ότι ο Σταύρος Τσούλος «επιχείρησε να κάνει το άσπρο μαύρο». Αν και παρόντας στη συζήτηση του υφυπουργού αθλητισμού με τον Μανώλη Κολυμπάδη, ο πρώην υπάλληλος του υπουργείο Εξωτερικών υποστήριξε ότι ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή του όσα αναφέρονται στο ψήφισμα της ΕΟΕ. Προφανώς και θα υπάρξει απάντηση. Αν και εφόσον συμβεί αυτό, μείνετε συντονισμένοι. Όλο και κάτι θα μάθουμε. 

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr