Στην Πάτρα φτάνει σήμερα κλιμάκιο δρομέων από την Ιταλία προκειμένου να πραγματοποιήσουν μέρος από την προετοιμασία τους, υπό την επίβλεψη του Έλληνα προπονητή, Γιάννη Δαγκόγλου.
Πρόκειται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα έρθουν στην Ελλάδα οι Ιταλοί, στα πλαίσια της διαρκούς συνεργασίας και ανταλλαγής της φιλοξενίας που έτυχε το γκρουπ Δαγκόγλου το περασμένο καλοκαίρι στο Σαν Μόριτζ.
Συνολικά θα φιλοξενηθούν εννέα Ιταλοί αθλητές από τις 16 μέχρι τις 24 Απριλίου και εκτός των άλλων θα αποτελέσει και μία πολύ καλή ευκαιρία για τους Έλληνες αθλητές από το γκρουπ του Δαγκόγλου, να προπονηθούν με δυνατούς δρομείς.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο δάσος της Καλογριάς καθώς και στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Να σημειωθεί ότι οι εννέα αθλητές που έρχονται σήμερα στην Πάτρα, είναι μέλη της εθνικής ομάδας της Ιταλίας σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες και έχουν συμμετάσχει σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.