Connect with us

XMAN

Τα παιδιά και τα αποπαίδια…

Published

on

Καλησπέρα σε όλους, όσο καλή αν μπορεί να είναι με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Κοντά και μακριά…

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Παγκόσμιο το ένα, παγκόσμιο και το άλλο, μετάλλιο το ένα, μετάλλιο και το άλλο. Στη μία περίπτωση κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός της ομοσπονδίας να γίνει οργανωμένη υποδοχή στην εξαμελή αποστολή που επέστρεφε από το Βελιγράδι και κλήθηκαν μάλιστα να παραστούν όλα τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, ενώ στην άλλη περίπτωση ουδείς από την ομοσπονδία ασχολήθηκε με την υποδοχή της εξαμελούς αποστολής που επέστρεφε μεταλλιούχα από το Μουσκάτ. Ούτε ενημέρωση στα μέλη του ΔΣ δεν έγινε.

  • Από το παγκόσμιο κλειστού στίβου επέστρεφε ο χρυσός Τεντόγλου και από το παγκόσμιο βάδην επέστρεφε η ασημένια Eθνική του βάδην με Ντρισμπιώτη, Φιλτισάκου, Παπαδοπούλου, Φιάσκα, Κουρκουτσάκη.

Μπορεί κάποιος ή κάποια από τα 23 μέλη του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ αλλά και από την πολυμελή τεχνική διεύθυνση να δώσει μία εξήγηση γιατί η διαφορετική αντιμετώπιση των ασημένιων κοριτσιών από την ομοσπονδία; Δεν είναι μόνο η πρόεδρος υπόλογη…

Πτώση κοντά στο 50% για τον ημιμαραθώνιο

O Θανάσης μπορεί να μην επιτρέπει να καλύπτουμε λαϊκούς αγώνες δρόμου (δεν είναι στο Ολυμπιακό πρόγραμμα λέει…), αλλά εδώ είμαστε άλλο και μπορούμε να κάνουμε και τα σχόλιά μας. Το 2020 δεν είχαμε ημιμαραθώνιο της Αθήνας, το 2021 έγινε με περιοριστικά μέτρα και όριο τις 5.000 συμμετοχές, οπότε η σύγκριση του 2022 γίνεται με το 2019 και τι προκύπτει; Μείωση συμμετεχόντων κοντά στο 50% για τον ημιμαραθώνιο του ΣΕΓΑΣ παρακαλώ κι αυτό από τα επίσημα στοιχεία, 3.656 τερμάτισαν φέτος και 5.577 είχαν τερματίσει το 2019, ενώ στο 5άρι τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα με 4.314 τερματίσαντες φέτος και 8.126 τερματίσαντες το 2019.


Ένας μύθος με χίλιες νύχτες στο Grand Hyatt

Ως μία πολύ μεγάλη χορηγία 1.000 διανυκτερεύσεων παρουσίασε στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ η πρόεδρος την συμφωνία με το Grand Hyatt. Μίλησε για εκτόξευση από τις 25 νύχτες του Hilton και τους άφησε όλους άφωνους. Σύμβαση βέβαια δεν είδε κανείς ως συνήθως, όπως επίσης κανείς δεν φάνηκε να την πιστεύει πως λέει αλήθεια, καθώς υπάρχουν δύο δεδομένα που βγάζουν μάτι.

  • Όσοι γνωρίζουν την αγορά ξέρουν πως αν επρόκειτο για χορηγία 1.000 διανυκτερεύσεων το ποσό θα ήταν εφάμιλλο της εξαψήφιας χορηγίας της Adidas ή της 3 Έψιλον. Και αν φυσικά μιλάμε για τέτοιο ποσό το λογότυπο Grand Hyatt ούτε για πλάκα δεν θα έμπαινε κάτω από τους απλούς υποστηρικτές του ΣΕΓΑΣ, δίπλα σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς υλικών, τζελάκια, κλπ., με ανταποδοτικές παροχές που φτάνουν δεν φτάνουν ως «μετάφραση» σε πενταψήφιο νούμερο το χρόνο βαριά (10.000 δηλαδή). Αυτά έμαθα που λέτε, όπως επίσης και ότι κάποιος δικηγόρος ονόματι Δημητρακόπουλος έπαιξε το ρόλο του σε αυτήν την ιστορία…

Συγχαρητήρια στον Λέων

Σπάνια συγχαίρω φίλους του Κατασκόπου, αλλά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων το αξίζει. Πως κατάφερε να συμμαζέψει τον ασυμμάζευτο ΕΟΚΑΝ είναι απορίας άξιο. Βέβαια έχει ενοχλήσει αρκετούς έμαθα, αλλά δεν πειράζει. Show or non show… must go on.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/