Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Το ΟΑΚΑ και ο μειωμένος χώρος στο Ελληνικό

Published

on

Καλημέρα και καλή χρονιά! «Να ‘ναι το ’21 χρόνια δοξασμένα», που έλεγε και το άσμα. Έχουμε, άλλωστε, πολλά να ζήσουμε!

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Μού άρεσε το βίντεο με τις αποστολές του Sportsfeed στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Αν κάτσω και κάνω υπολογισμούς, νομίζω ότι 32 αποστολές δεν έχουν τα άλλα ΜΜΕ και του ΑΠΕ συμπεριλαμβανομένου. Αλλά τα αφήνω αυτά και μπαίνω στο θέμα του ΟΑΚΑ. Άραγε, γιατί επιλέχθηκε η μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας για να φτιαχτούν από τη Lamda τα δύο νέα κολυμβητήρια; Τόσα διέθετε το ΟΑΚΑ. Χάθηκαν οι άλλοι χώροι; Έβλεπα, για παράδειγμα, τη ΧΡΩΠΕΙ που θα γίνει μία Πολιτεία Καινοτομίας και σκέφτηκα πόσοι χώροι υπάρχουν στο Λεκανοπέδιο, για να φτιαχτεί κολυμβητήριο και να εξυπηρετήσει περισσότερο κόσμο.

  • Πέρα από την επιλογή του ΟΑΚΑ για επιπλέον δύο πισίνες, εδώ οφείλω να επισημάνω ότι η συνεργασία της Lamda ανατρέπει και τα δεδομένα για το Ελληνικό. Διότι αυτόματα εκεί θα μειωθεί ο χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων και το όφελος για την εταιρεία θα ‘ναι κάποιες έξτρα εμπορικές χρήσεις. 

Το εμβόλιο στην ΕΟΕ

Έψαχνα να μάθω από το υπουργείο Υγείας εάν απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας στο αίτημα της ΕΟΕ για τον κατ’ εξαίρεση εμβολιασμό των αθλητών που συμμετέχουν στην Ολυμπιακή ομάδα. Ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση. Αλλά όπως μου είπε μια ψυχή, ενδεχομένως να συμπεριληφθεί η ΕΟΕ στις δομές ηλικιωμένων. Χιούμορ έκανε ο άνθρωπος, αλλά έτσι λέγονται και οι μεγάλες αλήθειες. Άραγε, τι γίνεται με εκείνη την επιτροπή για τα όρια ηλικίας;

Μόνο ο Αντώνης

Διάβασα το πόνημα του XMan για τον Φραγκάκη. Νόμιζα ότι αναφερόταν στον Αντώνη! Τον γνωστό ηθοποιό! Αυτός έχει κάποιες πιθανότητες να γίνει υφυπουργός αθλητισμού. Ο άλλος Φραγκάκης, ο πολιτευτής από τα Χανιά δεν έχει τύχη. Ούτως ή άλλως, βέβαια, μιλάμε για ένα θέμα που έχει λήξει για το Μαξίμου. Ο Αυγενάκης μένει στο πόστο του. Αυτό λένε τα σημερινά δεδομένα και δεν βλέπω στον ορίζονται ενδεχόμενη αλλαγή.

  • Όσο για το θέμα του Μαυρωτά, να σας πω ότι τον Γιώργο έπληξε επικοινωνιακά η δημόσια τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια με την αναφορά στο Ποτάμι. Δίνουν σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες όσοι κρατούν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας.

Τα υπόλοιπα από Δευτέρα! Μήπως και μπούμε σε ένα πρόγραμμα… 

Υ. Γ.: Ξέχασα να πάω και έληξε ο κωδικός μου!

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες