Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Το ΟΑΚΑ στο επίκεντρο της παγκόσμιας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Published

on

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Την ερχόμενη Τρίτη (26/8) θα ανοίξει η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων-κορασίδων, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. 

Οι προετοιμασίες κορυφώνονται και οι άνθρωποι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας φιλοδοξούν ότι θα φέρουν σε πέρας με απόλυτη επιτυχία και αυτή τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση, που τους ανέθεσε η World Aquatics.
Το διάστημα από 26 ως 30 Αυγούστου θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα 331 αθλητές και αθλήτριες, από 36 χώρες, καθώς και δύο ουδέτερες ομάδες. Αριθμός ρεκόρ για Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων.
Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 12 κορίτσια και 2 αγόρια. Πρόκειται για τους: Στέλιο Φούσκη Κουκουσέλη, Μάριο Κρίτσα, Δήμητρα Αδαμοπούλου, Χρυσούλα Βαρδούλη, Μαγδαληνή Γκιγκιλίνη, Μελίνα Κασβίκη, Πετρίνα Κατσαρού, Ελένη Φιλια Λιγοξυγκάκη, Ελένη Μπερεδήμα, Αλεξάνδρα Ορφανού, Ελευθερία Σπανουδάκη, Θεοδώρα Σπυράκου, Ελισάβετ Τσιώλη και Φαίδρα Χρυσού.
Προπονήτριες είναι οι Ναταλία Τσερνέτσκα και Εβελίνα Παπάζογλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr