Connect with us

INTERVIEW

Του χρόνου ακόμα καλύτερο

Published

on

Οι άνθρωποι του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, με επικεφαλή τον Γιώργο Γιατρουδάκη, έκαναν εξαιρετική δουλειά οργανώνοντας το κορυφαίο μίτιγκ στην Ελλάδα. Αυτό βέβαια μόνο εύκολα και ξεκούραστα δεν έγινε , ειδικά όταν πρέπει να τα κάνεις όλα με με δικούς σου πόρους.

συνέντευξη Σεβαστή Βρακατσέλη
[email protected]

Τι μένει κάνοντας τον απολογισμό της διοργάνωσης;
Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βγήκε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα Η κούραση είναι μεγάλη αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Υπήρχε πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών, η φιλοξενία μόνο ξεπέρασε τους 175 εκτός από τους αθλητές της Κρήτης, Αγωνιστικά άμα το δούμε όλα τα αγωνίσματα ήταν γεμάτα από συμμετοχή και έγιναν και πολύ καλές επιδόσεις Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό για εμάς και μπαίνουμε σε ένα δρόμο για να κάνουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Το μίτιγκ των Χανίων όπως βλέπουμε κάθε χρόνο παρουσιάζεται όλο και καλύτερο.
Τα τελευταία πέντε χρόνια αυτό που κάνουμε χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και τόσο η προσωπική μου όσο και των συνεργατών μου θέληση είναι να κάνουμε κάτι το οποίο να βαδίζει αργά και σταθερά. Γιαυτό άλλωστε δημιουργήσαμε και τον σύλλογο που έχει μόλις 20 χρόνια ζωής και χρόνο με το χρόνο δυνάμωνε. Υπάρχει πάντα ένας στόχος σε ότι κάνουμε και γιαυτό το τμήμα το στίβου τα τελευταία 14 χρόνια είναι μέσα στους πέντε κορυφαίους συλλόγους και φέτος έφτασε να είναι ο πρώτος. Κάπως έτσι σκεφτόμαστε να δουλέψουμε και το θέμα του μίτιγκ. Χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι.

Τι άλλο να περιμένουμε από εδώ και πέρα;
Το τι θα γίνει στο μέλλον θα εξαρτηθεί και από τους συνεργασίες που θα έχουμε πάνω στο οικονομικό κομμάτι. Να τονίσω ότι αυτό το μίτιγκ στήθηκε με καθαρά δικές μας βοήθειες και συνεργασίες από χορηγούς. Δεν είχαμε καμία βοήθεια από πουθενά σε ότι έχει σχέση με το δημόσιο με εξαίρεση την αντιπεριφέρεια Χανίων και τον αντιπεριφεριάρχη Αποστόλη Βουλγαράκη που είναι λάτρης του στίβου και μας στηρίζει διαχρονικά όπως και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα κάτι που τον τιμά σαν άνθρωπο. Φέτος είχαμε και μια βοήθεια από την περιφέρεια Χανίων.

Αυτή πρέπει να είναι και η μεγαλύτερη δυσκολία…
Το οικονομικό κομμάτι έχει να κάνει με το τι θα κάνεις. Είναι το βασικότερο. Οργανωτικά τα καταφέραμε και μπορούμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Στο μυαλό μας έχουμε πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αλλά πάντα σκοντάφτουμε στο οικονομικό κομμάτι. Θέλω να πιστεύω ότι η επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και η προβολή της θα βοηθήσει στο να κάνουμε κάτι καλύτερο του χρόνου και αυτό δεν το βάζω στο οργανωτικό κομμάτι όσο στην αποδοχή νέων χορηγών που θα μας βοηθήσουν να του δώσουμε ένα μεγαλύτερο διεθνή χαρακτήρα.
Γιατί να μην μπει και στο καλεντάρι της IAAF; Αλλά δεν εχει νόημα να μπει αν δεν είμαστε οικονομικά εύρωστοι ώστε να το υποστηρίξουμε. Δεν είμαι άνθρωπος των πυροτεχνημάτων να κάνω κάτι απλά για να ακουστεί. Θέλω να λειτουργώ βήμα βήμα και όπως λέει ο λαός, όπου πάει το χέρι μου.

Ανάμεσα στους αθλητές επικρατεί ικανοποίηση;
Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Έχουν γίνει πολύ καλές επιδόσεις, βοήθησε ότι υπήρχαν πολλοί καλοί αθλητές, οι συνθήκες ήταν ιδανικές και ο κόσμος αγκάλιασε την διοργάνωση και βοήθησε τους αθλητές οπότε όλο αυτό έφερε το πολύ καλό αποτέλεσμα.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ένωση ξενοδόχων για την φιλοξενία που προσέφερε, στα ξενοδοχεία Caldera, Pilot, Γερανιώτης, Minoan Palace, Κύδων, Κρήτη Contesa και Θάλασσα. Αυτά τα ξενοδοχεία προσέφεραν διαμονή και διατροφή στους αθλητές και στους προπονητές τους ενώ για τις μετακινήσεις τους Smart Tours, Γελασάκης Anek και Aegean. Από κει και πέρα είχαμε πολλούς συνεργάτες που συνέβαλαν στο να καλυφθούν τα υπόλοιπα έξοδα.

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!