Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ηρακλής: Τέλος ο Τσιπίδης, όχι όμως και η αγωνία

Published

on

Άλλη μια μέρα πέρασε, χωρίς να προκύψει η εξέλιξη που περίμεναν όλοι στον Ηρακλή που εξακολουθεί να ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Θεωρητικά σήμερα το πρωί οι κ. κ Σαχράτζε, Τσιπίδης θα επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, έχοντας λύσεί και το ζήτημα των χρημάτων που δεν έχουν εμφανιστεί στους εν Ελλάδι λογαριασμούς τους, ωστόσο τα λεφτά δεν εμφανίστηκαν ούτε και σήμερα…

Αυτό βέβαια μεγάλωσε τον προβληματισμό και τον εκνευρισμό καθώς οι ημερομηνίες είναι ασφυκτικές με το νέο δεδομένο που προέκυψε να έχει να κάνει με τη… σιωπηρή εξαφάνιση από το κάδρο του Απόστολου Τσιπίδη.

Ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας, με τις τελευταίες δηλώσεις του (κι ειδικά με την ατάκα σε ραδιοφωνικό σταθμό «ήδη έχουμε δώσει 250 χιλιάδες ευρώ») δημιούργησε άσχημο κλίμα και με τη σύμφωνη γνώμη του Σαχράτζε μπαίνει στο ψυγείο.

Ωστόσο ο Γεωργιανός επιχειρηματίας πρέπει σύντομα να εμφανίσει και τα χρήματα του (δεν αφισβητείται ότι έδωσε τις προκαταβολές στην τωρινή ομάδα) για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που απειλούν να διαλύσουν τον Γηραιό.

Χθες πάντως οι κυανόλευκοι έστειλαν ως όφειλαν στην ΕΣΑΠ όλα τα φετινά συμβόλαια, αλλά σήμερα θα ζητήσουν παράταση στη διαδικασία έγκρισης τους (καθώς όσο δεν εξοφλείται ο Χριστοφιδέλης, τόσο παραμένει η απαγόρευση μεταγραφών) ενώ παράταση γικα την άλλη Πέμπτη θα ζητηθεί κι από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα είπε στη διαδικασία της κλήρωσης ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ (απευθυνόμενος προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού) «Ο Ηρακλής έχει ένα προβληματάκι το οποίο θα λυθεί».

Ο Γηραιός θα συμμετάσχει κανονικά στο Λιγκ Καπ (που είναι ένα ανεπίσημο τουρνουά) και πλέον η επόμενη εβδομάδα θα κρίνει τα πάντα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/