Connect with us

EDITORIAL

Το τρικ του Αλαφούζου και η αδιαφορία Μαρινάκη

Published

on

Προσπαθεί, φιλότιμα ομολογώ, ο Γιάννης Αλαφούζος να βάλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τριπάκι της αντιπαράθεσης. Το έχει επιχειρήσει αρκετές φορές ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αλλά δίχως κάποιο αποτέλεσμα έως τώρα.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Αν εξαιρέσομε εκείνο το sms προ περίπου 13 μηνών, ελάχιστες φορές ασχολήθηκε δημόσια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον άλλοτε συνέταιρό του. Με συνέπεια να βράζει ο “Άλφι” στο ζουμί του, όπως λένε και στο Φάληρο, όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ!
Έκρινε, πάντως, ο Αλαφούζος ότι έφτασε η ώρα να σπρώξει τα ρέστα του. Να κατευθύνει όλα τα δολώματά του προς τον Πειραιά μήπως και τσιμπήσει ο Μαρινάκης. “Το αστείο είναι ότι όποιος και να φωνάζει ή να διαμαρτύρεται κάθε φορά, είναι σαν να του έχει “δανείσει” κάποιος τη φωνή του και να μιλάει αντ’ αυτού…”, ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση – απάντηση του Παναθηναϊκού στις διαμαρτυρίες του Εργοτέλη για τη διαιτησία στον αγώνα των δύο ομάδων το Σάββατο 26/10.
Με ξεκάθαρη την επιθυμία όλων στον Παναθηναϊκό. Να δουν το δόλωμα οι “ερυθρόλευκοι”, να το φάνε και έτσι να γίνει ντέρμπι το ματς της ερχόμενης Κυριακής στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Διότι έως τώρα μόνο ως ντέρμπι δεν το βλέπουν οι φίλοι του “τριφυλλιού”. Και δεν αναφερόμαστε στους οργανωμένους, οι οποίοι ούτως ή άλλως θα πάνε στο γήπεδο. Σε όλους τους άλλους αναφερόμαστε που καλούνται να γεμίσουν το γήπεδο με τιμές εισιτηρίων, οι οποίες μας γυρνάνε στα χρόνια της πλασματικής ευμάρειας και σε ένδοξες ημέρες… Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι περιορισμένη και στο επιτελείο του Αλαφούζου ψάχνουν τρόπους για να συσπειρώσουν τον κόσμο. Να γεμίσουν το γήπεδο. Να βρουν έσοδα. Και επέλεξαν τον δρόμο της τεχνητής έντασης μέσα από τα μηνύματα, τα οποία στέλνουν στον Ολυμπιακό με τη λογική “σε σένα τα λέω πεθερά, για να τα ακούσει η νύφη”. Έλα, όμως που η νύφει αδιαφορεί πλήρως και για τον γαμπρό και για τον πεθερό με συνέπεια να μένουν αναποτελεσματικά τα τρικ του Γιάννη Αλαφούζου.
Το συμπέρασμα; Ο Παναθηναϊκός μικραίνει επικίνδυνα ως μέγεθος…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/