Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Όριο για το Μπόρας και ο Τσίτσος

Published

on

Ακόμη ένας προστέθηκε στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 με τον Δημήτρη Τσίτσο να καταφέρνει να έχει την πρόκριση στο ντεμπούτο του.

Ο 19χρονος ακοντιστής έστειλε το ακόντιο στα 72.00μ. για να ξεπεράσει το προκαθορισμένο όριο κατά 1.5μ. και να κλείσει μια θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσει όσα του στερήθηκαν όταν τραυματίστηκε και έχασε αρκετές διοργανώσεις. Φτάνοντας μόλις 42εκ. μακριά από το ατομικό του ρεκόρ, έδειξε πως ξεπέρασε τον τραυματισμό και είναι έτοιμος για μεγάλες βολές. Ο ίδιος, βέβαια, μιλώντας στο Sportsfeed δεν δήλωσε ικανοποιημένος από την επίδοσή του: « Σαν μέτρα δεν με ευχαριστούν πολύ, έβρεχε κιόλας. Απλώς έπιασα το όριο και είμαι ξανά υγιής!»
Επόμενος αγώνας του νεαρού ακοντιστή θα είναι στις 8 Ιουνίου στο μίτινγκ που διοργανώνει ο Τόμας Ρόλερ στην Ιένα της Γερμανίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/