Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ταρνατόρου

Published

on

Το θέμα Ντεσποτόφσκι έχει και συνέχεια καθώς ο ΠΑΟΚ σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στον Δικέφαλο κατηγορούν τον κ. Ταρνατόρο «για τη σπουδή του να εκδόσει ανακοίνωση στην οποία θεωρεί δεδομένη την παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τον Ντεσποτόφσκ” και την παραπομπή του θέματος στον αθλητικό δικαστή, επικαλούμενοι και την διευκρινιστική εγκύκλιο της γενικής γραμματείας αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Εν μέσω πανδημίας, γενικών και ειδικών συνθηκών στην κοινωνία γενικότερα και στον αθλητισμό ειδικότερα, η Λίγκα του βόλεϊ φρόντισε με το “καλημέρα” να μας αποδείξει ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα και πρώτη-πρώτη επέστρεψε στη δική της και συνηθισμένη της κανονικότητα.

Ακολουθώντας τη γραμμή του FOτιSμένου αθλητικού δημοσιογράφου, επαΐοντα σε θέματα βόλεϊ, γνωστού για τις κόκκινες οπαδικές του πεποιθήσεις, ο οποίος σε ρόλο detective, ερευνητή, δικηγόρου και αθλητικού δικαστή, έσπευσε να ανακαλύψει, να αποκαλύψει, να καταγγείλει και να καταδικάσει τη συμμετοχή του αθλητή του Συλλόγου μας Ντεσποτόφσκι στον αγώνα απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας (όταν ο ίδιος ο αντίπαλος μας ουδεμία ένσταση έκανε κατά του κύρους του αγώνα), για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, γνωρίζοντας βέβαια ότι ουδεμία βάση είχε η καταγγελία-αποκάλυψη και ότι ήταν θέμα χρόνου να πέσει στο κενό.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε εχθές 20 Ιανουαρίου 2021, η διευκρινιστική εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα κ. Μαυρωτά, στην οποία διευκρινίζονται οι όροι συμμετοχής των αθλητών των εισερχομένων από την αλλοδαπή και με βάση την οποία ο ΠΑΟΚ και ο αθλητής του ουδεμία ευθύνη φέρουν, έχοντας τηρήσει στο απόλυτο το πρωτόκολλο το οποίο ακολουθείται από όλες τις Ομοσπονδίες και το οποίο, πάνω από όλα, συμπλέει με τη γενική λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο της Λίγκας κ. Ταρνατώρο για τη σπουδή του να βγάλει μερικές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα ανακοίνωση με την οποία θεωρούσε de facto την παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τον ΠΑΟΚ και τον αθλητή του, παραπέμποντας το θέμα στον αθλητικό δικαστή, με τη γελοιότερη, -μέχρι την επόμενη-, ανακοίνωση που θα μπορούσε να βγάλει η Λίγκα.

Περιμένουμε με περιέργεια με βάση ποιες διατάξεις θα κληθούμε, -εάν κληθούμε-, σε απολογία.

Κύριοι, αυτή ήταν η επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων για την οποία “καιγόσασταν” όλο αυτό το διάστημα;

Εσείς οι ίδιοι βάζετε «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα που μετά κόπων και βασάνων ξεκίνησε στα μέσα Ιανουαρίου και εν μέσω πανδημίας.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι τη στάση σας την υποκίνησε η απώλεια βαθμών από το “χαϊδεμένο” και αγαπημένο σας παιδί στην δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Κύριε Πρόεδρε της Λίγκας, όπως καταλαβαίνετε, καταφέρατε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να γίνετε ο αρνητικός πρωταγωνιστής αυτού με τους λόγους και τις πράξεις σας.

Λίγη τσίπα κ. Ταρνατώρε…
Αναμένουμε στο ακουστικό μας…»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/