Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Μπόρας 2019: Τζένγκο «Πάμε για το καλύτερό μας»

Published

on

Η Ελίνα Τζένγκο κέρδισε επάξια μια θέση στον τελικό του ακοντισμού και θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται στο έπακρο με στόχο το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Μπόρας Πηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Η 16χρονη ακοντίστρια προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής με 53.17μ. και πια έχει δύο μέρες καιρό για να συγκεντρωθεί όσο χρειάζεται και να τα δώσει όλα στον τελικό. Παρ’ ότι είχε ταλαιπωρηθεί με κάποιες ενοχλήσεις στο χέρι της σήμερα έδειξε να μην την ενοχλεί καθόλου και όλα να κυλούν νορμάλ ενώ όντας το μεγάλο φαβορί θα κληθεί να διαχειριστεί και το άγχος των προσδοκιών. Το γεγονός, όμως, πως ο προπονητής της, Γιώργος Μποτσκαριώβ, βρίσκεται μόνιμα δίπλα της και την συμβουλεύει από τις κερκίδες θα βοηθήσει πολύ την αθλήτρια να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της και να δούμε μεγάλες βολές. «Ένιωσα πολύ καλά και θα προσπαθήσω να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσα αυτή την στιγμή. Έχω μπροστά μου δύο ημέρες, να συγκεντρωθώ και να το βρω και να είμαι απόλυτα έτοιμη. Το χέρι μου δεν με ενόχλησε καθόλου και έτσι νιώθω πιο αισιόδοξη. Πάμε για το καλύτερο και ελπίζω να τους φάμε!» δήλωσε η Τζένγκο βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/