Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Έγινε η έκπληξη, τηρήθηκε προκήρυξη, πρωτόκολλο

Published

on

Το νέο θετικό δείγμα σε αθλητή της Κηφισιάς, έφερε το αίτημα της ομάδας για αναβολή και του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, ωστόσο στο έκτακτο ΔΣ δόθηκε αρνητική απάντηση.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η Κηφισιά, έχοντας ήδη μια αναβολή λόγω τριών κρουσμάτων πριν τον αγώνα (της Πέμπτης 28/1) με τον Φοίνικα, ζήτησε να αναβληθεί κι ο αυριανός αγώνας με τον Φίλιππο, μόλις προέκυψε και νέο κρούσμα, ωστόσο θα έπρεπε να υπάρχουν τρία νέα συνολικά κρούσματα για να μπορεί να δοθεί αναβολή.

Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι η αποστολή του Φίλιππου βρίσκευαι από την Πέμπτη στην Αθήνα (Τετάρτη έπαιζε στο Ηράκλειο) και θα υπήρχαν αντιδράσεις στην όποια αλλαγή, το υγειονομικό πρωτόκολλο περιγράφει επακριβώς τι ισχύει σ’ αυτές τις περιπτώσεις και έτσι το αίτημα απορρίφθηκε κι ο αγώνας θεωρητικά θα διεξαχθεί κανονικά.

Γιατί λέμε θεωρητικά; Γιατί όλη η ομάδα της Κηφισιάς θα υποβληθεί σε νέα τεστ με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά αύριο το πρωί κι έτσι αν δεν προκύψουν δύο νέα κρούσματα τότε θα έχουμε και αγώνα.

Επίσης στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ συζητήθηκε και το θέμα του Κυπέλλου, που θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα διεξαχθεί με τη μορφή φάιναλ έιτ, αλλά η πρόταση προς την ΕΟΠΕ θα είναι να γίνει κλήρωση για να προκύψουν τα ζευγάρια και όχι ορισμός (1-8, 2-7, 3-6, 4-5) με βάση τη βαθμολογία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/