Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Έτοιμο το ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ

Published

on

Μετά από έντεκα το ΟΑΚΑ έβαλε και πάλι ταραφλέξ και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα πλέι οφ της βόλεϊ λιγκ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Από νωρίς το πρωί οι Θανάσης Γρυπάρης, Γιώργος Αθανασόπουλος, Ρήγας Ρηγόπουλος, οι οποίοι έχουν αναγάγει σε επιστήμη το στήσιμο των γηπέδων έπισαν δουλειά προκειμένου να διαμορφωθεί το γήπεδο όπως απλά για τις ανάγκες των αγώνων βόλεϊ, αλλά και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει εγκρίνει η αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ.

«Είμαστε συγκινημένοι που μετά από 11 χρόνια τοποθετούμε και πάλι στο ΟΑΚΑ το ταραφλέξ του βόλεϊ. Το 2009 είχαμε ανοίξει και τις τρύπες για τους στηλοβάτες Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους στο ΟΑΚΑ για τις διευκολύνσεις. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Και οι τρεις μας είμαστε εδώ από τα χαράματα και θα είμαστε μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες προκειμένου να γίνει κάτι καλό για το βόλεϊ. Όσο αναπνέουμε θα υπηρετούμε το βόλεϊ και θα είμαστε μέσα στα γήπεδα για να εργαζόμαστε πάνω στο κομμάτι τις υποδομής ενός γηπέδου που είναι δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση», είπε στο volleyleague.gr ο Θανάσης Γρυπάρης, ενώ από αύριο το πρωί το γήπεδο θα είναι στη διάθεση των τεσσάρων φιναλίστ για προπονήσεις.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/