Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Η Κυριακή που θα κρίνει πολλά

Published

on

Με δύο ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά στη μάχη της κορυφής ολοκληρώνεται αύριο η 6η αγωνιστική της βόλεϊ λιγκ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η αρχή γίνεται στη Σύρο με την αναμέτρηση των αήττητων Φοίνικα, Παναθηναϊκού και η συνέχεια στη Θεσσαλονίκη με την κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Φοίνικας-Παναθηναϊκός
Έχοντας ήδη αναμετρηθεί στο Λιγκ Καπ, με τον Φοίνικα να αποκλείει τον ΠΑΟ, οι δύο τους έχουν το πρώτο ραντεβού για το πρωτάθλημα μετρώντας μέχρι στιγμής μόνο νίκες…

Κι οι δύο έχουν νικήσει τον ΠΑΟΚ, κι αυτό ήταν το τελευταίο τους ματς (καθώς η αναμέτρηση Φοίνικας-Κηφισιά αναβλήθηκε), ενώ ο Φοίνικας έχει και την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, οπότε αν κάνει το 3χ3 στα ντέρμπι θα έχει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα.

Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες με τον Φοίνικα να έχει για πρώτη φορά τον Λυκούργο Ρούση στην αποστολή.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Την τελευταία εξαετία οι μεταξύ τους αγώνες είναι αγώνες που κρίνουν τίτλους, ωστόσο το αυριανό ματς είναι σαν τελικός για τον ΠΑΟΚ.

Έχοντας ηττηθεί από Φοίνικα και Παναθηναϊκό, το να χάσει και το τρίτο ντέρμπι είναι πολύ πιθανό να τον θέσει πρόωρα εκτός τίτλου με τον Δεληκώστα να έχει στην αποστολή τον Γάλλο πασαδόρο Ζουλιέν Πριγκέν,τον Βραζιλιάνο ακραίο Εβάντρο, αλλά και τον Μάκη Κανέλλο ενώ η συμμετοχή του Κουμεντάκη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Εξίσου σημαντικός είναι φυσικά ο αγώνας και για τον Ολυμπιακό που με διπλό αφήνει πολύ πίσω τον αντίπαλο του και αναλόγως με το αποτέλεσμα της Σύρου μπορεί να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Χωρίς προβλήματα οι ερυθρόλευκοι με τον Δημήτρη Καζάζη να έχει λευκό απουσιολόγιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021
Ερμούπολη, Δ.Βικέλας, 18.00 (Live Streaming Volley League): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Συρίγος, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Πυλαία, PAOK Sports Arena 20:00 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/