Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Νέα κρούσματα στον ΠΑΟ και αναβολή με Φίλιππο

Published

on

Στα χθεσινά τεστ που έκανε ο Παναθηναϊκός προέκυψαν δύο νέα κρούσματα κι έτσι αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας με τον Φίλιππο Βέροιας.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Έτσι λοιπόν σε διάστημα μόλις τριών ημερών αναβλήθηκε ένα παιχνίδι λίγες ώρες πριν γίνει το σερβίς (την Τετάρτη είχε συμβεί το ίδιο με τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας-ΑΟΠ Κηφισιάς) και πλέον η μοναδική ομάδα της βόλεϊ λιγκ που δεν έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό είναι ο ΠΑΟΚ (που την περασμένη Κυριακή έπαιζε με τον Παναθηναϊκό…).

Η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας:
«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας εξ αναβολής για την 11η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα 28/2 στις 17:00.

Μετά από μοιριακά τεστς που έγιναν στους αθλητές του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν τρία θετικά κρούσματα.
Η ΕΣΑΠ ενημέρωση τον ΕΟΔΥ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με τα κρούσματα και ενεργοιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/