Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ, ΠΑΟΚ-Φοίνικας: Κάτι σαν… τελικός

Published

on

Αυλαία στον 2ο γύρο της βόλεϊ λιγκ με το πολύ μεγάλο παιχνίδι να διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα να μην έχουν περιθώρια για απώλειες.

Κι οι δύο έχουν το ίδιο ρεκόρ (5 νίκες-2 ήττες) αλλά ο Φοίνικας έχει απώλειες και με Μίλωνα, Κηφισιά, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει τον πόντο από την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού κι έτσι είναι στο +3 από τους Συριανούς (αλλά και στο -2 από την κορυφή).

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις στα νησιά (Σύρο, Κρήτη), αλλά ενώ από την έδρα του ΟΦΗ πέρασε αλώβητος, στην πρεμιέρα (χωρίς όμως τους Πετρέα, Κουμεντάκη, ενώ η Σ΄ύρος είχε παίξει χωρίς τον Στερν) η ήττα από τον Φοίνικα είχε προκαλέσει αρκετούς κλυδωνισμούς τους οποίους απορρόφησε.

Αντιθέτως ο Φοίνικας παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, ξεφούσκωσε, είχε ανέλπιστες απώλειες και ήδη μετρά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την αλλαγή προπονητή, με τον Μιλένκοσκι πάντως να δίνει μια σχετική πνοή.

Κι οι δύο αναμένεται να παραταχθούν κομπλέ καθώς ο Μπράουν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο κι ο Τζούριτς το πρόβλημα στον δικέφαλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021
PAOK Sports Arena 19.15 (ΕΡΤ-3): ΠΑΟΚ – ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Αντωνούλης, Διαιτητής Challenge: Γεωργιάδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021
Μ. Μερκούρη 16.00 (Volley League ΕSAP TV): Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΟΦΗ
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Ιωάννου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Μίλωνα 20.30 (Volley League ΕSAP TV): ΑΟΝΣ Μίλων – ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021
Ζηρίνειο 20.00 (ΕΡΤ-3): ΑΟΠ Κηφισιάς – Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαητητές: Ονόπας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Κατερλή, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/