Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συνεχίζει με Μουστακίδης, έρχεται χορηγός…

Published

on

Ο Σάκης Μουστακίδης θα είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που φαίνεται ότι είναι κοντά και σε χορηγική συμφωνία.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η διοίκηση σήμερα έβγαλε ειδήσεις καθώς παρουσιάστηκε το νέο διοικητικό σχήμα του τμήματος βόλεϊ το οποίο αποτελείται από τους:
Διευθύντρια ΤΑΑ: Χρύσα Λουπασάκη
Team Manager: Αθανάσιος Ανδραβίζος
Γενικός Γραμματέας – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παύλος Μιχαηλίδης
Ταμίας – Υπεύθυνος Marketing:Τάσος Μισαηλίδης
Μέλος: Σμαρώ Δέλκου

Στην τοποθέτηση της η κυρία Λουπασάκη τόνισε ότι η φετινή είναι «μια από τις πιο δύσκολες χρονιές του Εθνικού«, ξεκαθάρισε ότι «μαγικά ραβδιά και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν» και συνέχισε:

«Η διοίκηση αυτή δεν έχει σκοπό να στήσει λαϊκά δικαστήρια και να απευθύνει κατηγορίες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή εμείς ως διοίκηση είναι να προσπαθήσουμε να βάλουμε σε σειρά τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα αντιμετωπίσουμε. Η πρώτη είδηση είναι ότι συνεχίζουμε με προπονητή τον Σάκη Μουστακίδη. Θεωρούμε όλοι μας ότι με τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Αλεξανδρούπολης που είναι ο πνεύμονας της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια θα τα καταφέρουμε. Πέρα από αυτό με κοινή απόφαση η πολιτική που αφορά τις χορηγίες προς την ομάδα θα αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με κάθε διαφημιστικό γραφείο που ασχολείται με αυτό το κομμάτι και όλοι θα μπορούν να συνεργάζονται με τον Εθνικό».

Ως προς τα χορηγικά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θρακιώτες είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν μια σημαντική συμφωνία που θα τους λύσει τα χέρια, ενώ σχετικά με το οικονομικό άνοιγμα (όλων των προηγούμενων ετών) των 80.000 ευρώ ειπώθηκε από τον κ. Μιχαηλίδη: «Υπάρχουν ήδη επαφές με αρκετούς από τους παίκτες στους οποίους υπάρχουν οφειλές, το κλίμα είναι καλό και σύντομα θα γίνουν περισσότερα γνωστά είτε θετικά είτε αρνητικά. Κοινή απόφαση της νέας διοίκησης είναι ο κόσμος να ενημερώνεται για ότι συμβαίνει στο βόλεϊ. Το βόλεϊ δεν ανήκει ούτε στην διοίκηση αυτή ούτε στις προηγούμενες. Ανήκει στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Άρα πρέπει να ξέρει το φίλαθλο κοινό τι συμβαίνει».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/