Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η ΕΣΑΠ ξύπνησε κι ανακοίνωσε υποχρεωτικά τεστ

Published

on

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς το μεσημέρι η ΕΣΑΠ άλλαξε το υγειονομικό πρωτόκολο της βόλεϊ λιγκ και… τρέχει για να προλάβει.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

«Είμαστε έτοιμοι να διεξάγουμε τους αγώνες με ασφάλεια και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πάντα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού.», δήλωνε με σιγουριά ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος στις 14/10, στην πρώτη κλήρωση του πρωταθλήματος της βόλεϊ λιγκ, ωστόσο δύο εβδομάδες αργότερα αποδείχθηκε ότι ως συνήθως όλα ήταν στο… πόδι.

Το απίθανο περιστατικό με την αναβολή του αγώνα Μίλων-Φοίνικας, ενώ οι δύο αποστολές ήταν στο γήπεδο έτοιμες να ξεκινήσουν ζέσταμα, έτρεξε τις εξελίξεις με την ΕΣΑΠ να κάνει δια περιφοράς συμβούλιο και τις ομάδες να αποδέχονται την υποχρεωτικότητα των τεστ, αλλά και να επωμίζονται το κόστος αυτών (αν πάμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος το κάθε ΤΑΑ θα πληρώσει περίπου 10.000 ευρώ και η τιμή αυτή έχει να κάνει με τα… φτηνά τα λεγόμενα rapid tests).

Έτσι λοιπόν η Λίγκα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως προϋπόθεση για να συνεχίσει το πρωτάθλημα της Volley League όπως και οι επαγγελματικές λίγκες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ θα πρέπει να γίνονται τεστ στους αθλητές 48 ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων.
Τα ΤΑΑ της ΕΣΑΠ αποφάσισαν σήμερα (31/10) ομόφωνα να διεξάγουν τεστ 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα.

Η ΕΣΑΠ ήδη έθεσε αίτημα εξαίρεσης της Volley League από τους περιορισμούς που ισχύουν για το υπόλοιπο βόλεϊ από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/