Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Νιμ – ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή λίγκα

Published

on

Στο Νιμ της Γαλλίας βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ των ανδρών της ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του Νιμ αύριο στι; 19:45 για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του EHF European League, μετά την εντός έδρας νίκη της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην Ταταμπάνια.
Η αποστολή του Δημήτρη Δημητρούλια αποτελείται από τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Λέμος, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπετζιλαλί, Στάθη, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη.

Η κλήρωση ΠΑΟΚ και Δράμας

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τον τρίτο γύρο του EHF European Cup, με τον ΠΑΟΚ να κληρώνεται απέναντι στην Τέναξ Ντόμπελε από τη Λετονία, ενώ η Δράμα θα αντιμετωπίσει την Βίκτορ από την Ρωσία. Οι αναμετρήσεις για τον τρίτο γύρο είναι προγραμματισμένες για τις 27-28 Νοεμβρίου, με τους επαναληπτικούς να διεξάγονται μία εβδομάδα αργότερα, βάση πάντα του επίσημου προγράμματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/