Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Μπιέλιτσα

Published

on

Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι γεγονός με τον Νόβιτσα Μπιέλιτσα να είναι και με τη βούλα παίκτης των Κυπελλούχων.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Δικέφαλος αναζητούσε κεντρικό εδώ και αρκετό καιρό με τον Δεληκώστα να δείχνει άμεσα ενδιαφέρον για τον πολύπειρο, αλλά εκτός δράσης εδώ και ένα χρόνο Σέρβο, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, δοκιμάστηκε, έπεισε και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Ο διεθνής Σέρβος, έχει ύψος 2.02 μ., γεννήθηκε στις 02 Φεβρουαρίου 1983 στη πόλη Πούλα της Κροατίας και στις πρώτες του δηλώσεις, «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Θεσσαλονίκη. Για εμάς τους Σέρβους, η Ελλάδα και ειδικά η Μακεδονία, είναι πολύ κοντά και αισθανόμαστε όπως στην πατρίδα μας. Ελπίζω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλους τους φίλους της ομάδας Καλή Χρονιά!»

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι οι ανακοινώσεις που αφορούν τους Βαν Ντεν Ντρις, Αρμενάκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/