Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο πασαδόρο Πέδρο Τέλες

Published

on

Ο 30χρονος Πέδρο Τέλες θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντίμα Φιλίποφ στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο ύψους 1.96 Τέλες αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ριμπεϊράο Πρέτο Βόλεϊ (ομάδα στην οποία έπαιζε και ο Αμπράο) στην οποία υπενθυμίζουμε ότι είναι πρόεδρος ο διεθνής Βραζιλιάνος ακραίος (για λίγους μήνες πέρασε την σεζόν 2010-2011 κι από τον Ολυμπιακό) Φελίπε Φοντέλες.

Και το αναφέρουμε γιατί το φοβερό είναι ότι ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες πήρε δύο παίκτες από την ομάδα του, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον ίδιο καθώς τον περασμένο Γενάρη όταν οι ασπρόμαυροι έψαχναν τον αντικαταστάτη του Ίλνιχ έμαθαν ότι ήταν δυσαρεστημένος στην Ταουμπατέ (είναι πρόεδρος στην Ριμπεϊράο, αλλά έπαιζε σε άλλη ομάδα), ωστόσο δεν τον άφησαν ελεύθερο.

Επιστρέφοντας στον Τέλες, βγαίνει για πρώτη φορά εκτός Βραζιλίας, με τον Δεληκώστα να έχει καταλήξει στο πρόσωπο του εδώ και δέκα ημέρες θεωρώντας ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο ίδιος για την ανάπτυξη της ομάδας του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/