Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Φοίνικας πάει για νέο μπαμ με τον Τσίμερμαν

Published

on

Ο Φοίνικας Σύρου δουλεύει εδώ και μέρες μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση καθώς είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Γερμανό διεθνή πασαδόρο Γιαν Τσίμερμαν.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο 28χρονος Τσίμερμαν ήταν συμπαίκτης του Μενέλαου Κοκκινάκη τη σεζόν 2017-2018 στην Πουατιέ, όπου έκανε μια εξαιρετική σεζόν, για να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπερλίν όπου έμεινε ένα χρόνο για να ακολουθήσουν η Νόλικο Μαασέικ και πέρσι μετακόμισε στο καμπιονάτο για λογαριασμό της Περούτζια ως μπακ απ του Ντράγκαν Τράβιτσα.

Ο Τσίμερμαν πέρσι τον Ιανουάριο είχε βρεθεί κοντά στο να έρθει στην Ελλάδα καθώς μη έχοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής τον προσέγγισε ο ΠΑΟΚ (που έψαχνε απεγνωσμένα πασαδόρο), αλλά η Περούτζια δεν του επέτρεψε να αποχωρήσει.

Ο Γερμανός είναι μια εξαιρετική περίπτωση για τον Φοίνικα, ενώ συνδέεται με μία περίεργη ιστορία με τον άλλο υποψήφιο για τη συγκεκριμένη θέση, τον Καναδό Γιαν Μπλάνκεναου. Την σεζόν 2018-2019 ο Τσίμερμαν είδε την Μπερλίν να φέρνει τον σπουδαίο ρώσο Σεργκέι Γκράνκιν χάνοντας τη θέση του βασικού.
Τον Μάρτιο όμως τραυματίστηκε σοβαρά ο πασαδόρος της Νόλικο Μαασέικ, Γιαν Μπλανκενάου και η βελγική ομάδα έκανε χρήση του medical joker (αλλαγή εκτός μεταγραφικής περίοδου για σοβαρό τραυματισμό) φέρνοντας εσπευσμένα από το Βερολίνο τον Τσίμερμαν (ο οποίος έμεινε και την επόμενη χρονιά).

Ζίμερμαν, Κουμεντάκης, Κοκκινάκης μετά από αναμέτρηση Ναντ (που έπαιζε ο δεύτερος)-Πουατιέ για το γαλλικό πρωτάθλημα…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/