Connect with us

ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Βαν Ντεν Ντρις, μένει ο Μπιέλιτσα, μπήκε ο Αρμενάκης

Published

on

Σιγά, σιγά φαίνεται να παίρνει μορφή το νέο ρόστερ του ΠΑΟΚ καθώς φτάνει στην Θεσσαλονίκη κι ο Μπράμ Βαν Ντεν Ντρις που εκτός απροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάι Φαν Ντάικ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Βέλγος διαγώνιος λόγω της εμπλοκής που υπήρχε με τη λύση του συμβολαίου του στην Κορέα άργησε να επιστρέψει στην Ευρώπη κι έτσι καθυστέρησε κι αυτός να έρθει στην Ελλάδα, αλλά αύριο το βράδυ φτάνει στην Θεσσαλονίκη κι αφού περάσει τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο θα τεθεί στη διάθεση του Δεληκώστα.

Ο 30χρονος Βαν Ντεν Ντρις είναι έτοιμος αγωνιστικά αφού αγωνίζονταν μέχρι και τις γιορτές, οπότε το ζητούμενο είναι η γρήγορη προσαρμογή του, σε αντίθεση με τον Νόβιτσα Μπιέλιτσα ο οποίος εδώ και πέντε ημέρες προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και σ’ αυτό το διάστημα ναι μεν φαίνεται ότι είναι ανέτοιμος (δεν έχει αγωνιστεί εδώ και δέκα μήνες περίπου), αλλά παράλληλα φάνηκε η τεράστια εμπειρία και η κλάση του που του ανοίγουν το δρόμο για να υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Στις προπονήσεις έχει ενταχθεί και ο Τόλης Αρμενάκης που επέστρεψε οριστικά μετά από 5 χρόνια στην ομάδα κι έτσι απομένει το ερωτηματικό που αφορά Ντμίτρι Ίλνιχ (ο Ρώσος ξέρει ότι είναι σε δύσκολη θέση, αλλά όσο δεν βρίσκεται αξιόπιστη λύση, όλα θα παραμένουν ανοικτά).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/