Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στην Πορτογαλία η ΑΕΚ για τη νίκη

Published

on

Στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στη Λισαβόνα βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο (21:45) τη Σπόρτινγκ για την 4η αγωνιστική της ευρωπαϊκής λίγκας.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Πορτογαλία χωρίς τον Ισπανό πλέι μέικερ Νάτσο Μόγια που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να προπονηθεί. Με την αποστολή ταξίδεψαν οι νεαροί Κοτσιώνης και Δικαιούλιας.
Η «Ένωση» μετά την ήττα από την Πέλιστερ την περασμένη Τρίτη στη Χαλκίδα, ψάχνει το δίποντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Ο αγώνας κόντρα στην πορτογαλική ομάδα φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις καθώς το 2011 ΑΕΚ και Σπόρτινγκ τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της φάσης των «16» του τσάλεντζ καπ. Η Σπόρτιγκ εκείνη την περίοδο ήταν η κάτοχος του τροπαίου, όμως η Ένωση με εντυπωσιακές εμφανίσεις απέκλεισε τους Πορτογάλους! Συγκεκριμένα, παρά την ήττα στην Πορτογαλία με 27-23, οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ στη Νέα Φιλαδέλφεια στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου και πήραν την πρόκριση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/