Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Έρχεται πρώτη η Ίντερ

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου σύμφωνα με όσα ακούγονται στον Πειραιά. Η πρώτη χάρη στον Αρσέν Βενγκέρ, τον οποίο εκτιμούν τόσο ο «πιστολέρο», όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τη δεύτερη υπάρχει η σχέση που αναπτύχθηκε με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο καλοκαιρινό φιλικό προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ. Ο μεγάλος αρχηγός, μάλιστα, θα παίξει ρόλο στην κορυφαία μεταγραφική υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου, διότι στον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένο το τηλεφώνημά του στον Μήτρογλου εάν αποφασίσουν οι «κόκκινοι» να διεκδικήσουν τον Έλληνα επιθετικό. Πρώτη, όμως, θα έρθει στην Ελλάδα η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» έχουν έτοιμο το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μήτρογλου. Το ερώτημα είναι αν θα δεχθεί ο διεθνής επιθετικός να μετακομίσει στην Ιταλία. Από εκείνον εξαρτάται, διότι στον Πειραιά πάγωσαν κάθε σκέψη για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του και ταυτόχρονη αύξηση της ρήτρας. Το «γιατί» της υπόθεσης είναι μία άλλη ιστορία.

Τα είπαν για Μαυρία
Η παρουσία του Χάρη Μαυρία στην Κατερίνη για τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Σουηδία δεν πέρασε στο ντούκου από κάποια στελέχη του ΠΑΟΚ. Έγινε, μάλιστα, και μία συνάντηση ανάμεσα στους συνεργάτες του Πολ Κουτσολιάκου και στους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη. Και από τις δύο πλευρές υποστήριζαν ότι βρέθηκαν τυχαία, αλλά κοινοί γνωστοί επέμεναν πώς κατά τη διάρκεια της κουβέντας ακούστηκε το όνομα του Μαυρία και η προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Φυσικά μόνο εύκολη δεν είναι η πραγματοποίηση της μεταγραφής, διότι ο μικρός πιστεύει στις δυνατότητές του και τα όργια που έκανε με την Εθνική του τόνωσαν την αυτοπεποίθηση. Βοήθησε σε αυτό και ο κολλητός του, ο Γιάννης Γιαννιώτας, καθώς οι δύο παίκτες βρίσκονται πλέον συνεχώς μαζί. Η κουβέντα, πάντως, έγινε και ας κρατήσουμε αυτό το δεδομένο μέχρι τον Ιανουάριο.

Έβαλαν φρένο
Γίνονται πολλά στην ΑΕΚ πίσω από την κουρτίνα. Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκδρομής, την οποία πραγματοποίησαν οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης» στην Αυστρία για να υποστηρίξουν τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Τις έλυσαν εκεί τις διαφορές τους και προχώρησαν. Την τελευταία εβδομάδα προέκυψε άλλο θέμα για τους οργανωμένους. Τους γύρισε το μάτι όταν είδαν τον Σταύρο Αδαμίδη στην παρουσίαση της Αγίας Σοφίας. Έστειλαν, μάλιστα, το μήνυμά τους στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι δεν θέλουν τον πρώην πρόεδρο στην ΑΕΚ ακόμα και αν βάλει 1 εκατ. ευρώ για το νέο γήπεδο. «Λεφτά της ομάδας είναι και αυτά, αλλά δεν μας νοιάζει. Κατέστρεψε την ΑΕΚ και δεν έχει θέση κοντά της», ήταν το μήνυμα που στάλθηκε για τον Αδαμίδη.

Ο Πελέ και ο Ολυμπιακός
Μόνο με την άδεια του Βαγγέλη Μαρινάκη θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Πελέ από τον Εργοτέλη! Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην πιάτσα των ατζέντηδων. Οι «ερυθρόλευκοι» στήριξαν την ομάδα της Κρήτης σε δύσκολες στιγμές. Όταν χρειάστηκαν χρήματα στον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπουχαλάκη και τον Τζανακάκη. Άφησε, μάλιστα, τους δύο παίκτες στο Ηράκλειο. Παράλληλα έστειλε στον Εργοτέλη και τον Διαμαντάκο, ενώ στον Πειραιά κάτι λένε για τον ΜπαμΜπαμ, τον Μπαντιμπαγκά και τον Μεχία. «Δεν ξεχνούν οι Κρητικοί τους φίλους τους», είναι η απάντηση που δίνεται σε όποιον ρωτάει εάν θα πάει ο Πελέ στον ΠΑΟΚ. Τι εννοούν άραγε;..

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/