Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Τα μέτωπα του Θεοδωρίδη

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό ο Θανάσης! Αλλά έπεσα πάνω στον Νίκο Μπέλλο και μέσα στον πανικό να μάθω πώς έκανε το κονέ με τον Ηλυσιακό, όλα όσα έγραψα έμειναν σε έναν υπολογιστή χωρίς να μπορεί κάποιος να τα στείλει. Και υποχρεώθηκα να τα ξαναγράψω! Όποιος δεν έχει μυαλό, το ρίχνει στα πλήκτρα! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτός ο Μπέλλος! Ζούσε πάντα στη σκιά του πατέρα του όπως έμαθα! Σε πατριαρχική οικογένεια! Και θέλησε το παλικάρι να κάνει κάτι για να περάσει στην ιστορία και να δείξει πώς μπορεί κι εκείνος να σηκώσει το βάρος του ονόματος. Λίγοι έχουν καταφέρει να αντέξουν έναν επιτυχημένο πατέρα, ειδικά όταν ο τελευταίος διαθέτει και ισχυρή προσωπικότητα. Ο Σάββας Θεοδωρίδης ανήκει σε αυτή τη σπάνια κατηγορία. Όπως και ο γιος του, ο Θόδωρος! Αλλά θέλω να μείνω στον Σάββα. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού άνοιξε πολλά μέτωπα. Ένα εξ αυτών μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για τον ίδιο. Διότι πήγε κι έδωσε συνέντευξη στον Σινάνογλου και μιλούσε σε πρώτο πρόσωπο. «Εγώ θέλω…», απαντούσε στις περισσότερες ερωτήσεις.

Γυάλισε το μάτι του
Ακούγεται περίεργα να εμφανίζεται κάποιο στέλεχος στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη και να προαναγγέλλει μεταγραφικές κινήσεις σε πρώτο πρόσωπο. Ο Σάββας γλίτωσε την οργή του προέδρου επειδή ακολούθησε η ενημέρωση από τον Πιέρ Ισά που αφαίρεσε από τις ιστοσελίδες τη συνέντευξη του Θεοδωρίδη. Έστω κι έτσι, όμως, ο Σάββας άνοιξε τα μέτωπα. Πέρα από το δικό του, ο έμπειρος παράγοντας έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Ορέστη Καρνέζη και, μάλιστα, σε μέρες που ο διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στην Ελλάδα για το μπαράζ της Εθνικής με τη Ρουμανία. Αλλά ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με τον Καρνέζη, ας κρατήσουμε ότι το μάτι του Μαρινάκη γυάλισε όταν διάβασε όσα είπε ο Σάββας.

Το μπέρδεμα
Τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στο Περιστέρι και στον Ιωνικό μπορεί να δρομολογήσουν εξελίξεις στον Ατρόμητο. Μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι χορηγός και στην περιστεριώτικη ΠΑΕ είναι η ΕΤΕΚΑ, η οποία ανήκει στην οικογένεια Σπανού. Αλλά η ίδια εταιρία έχει αναλάβει και το πρότζεκτ του ποδοσφαιρικού Ιωνικού, τη μεγάλη καψούρα του Μιχάλη Σπανού, πατέρα του Γιώργου. Η σύγκρουση των οπαδών δημιουργεί ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αν και στον Ατρόμητο υποστήριζαν ότι στο κλειστό της Τζον Κένεντι, τη συμπλοκή προκάλεσαν κάποιοι Περιστεριώτες… ΑΕΚτζήδες!

Το πρωτοσέλιδο της παραδοχής
Ασχολήθηκαν όλοι τις τελευταίες 48 ώρες με το σίριαλ που ήρθε από το Ισραήλ με πρωταγωνιστή τον Αργύρη Πεδουλάκη. Άλλοι εστίασαν στη διάψευση από τους… κύκλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Κάποιοι επικέντρωσαν τα σχόλιά τους από τη διαπίστωση ότι η εικόνα των «πράσινων» είναι τραγική. Η σημαντικότερη παραδοχή ότι υπάρχει πρόβλημα παρουσιάστηκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας η «Πράσινη». Ούτε αναφορά δεν έγινε στον Πεδουλάκη. Ένα θέμα που μιλούσε για συσπείρωση του «εξάστερου» πριν από τον αγώνα με τη Μακάμπι είχε φωτογραφία τον Μάικ Μπατίστ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/