Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναμενόμενο το μαύρισμα

Published

on

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε η πολύ σκληρή ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ για την παρουσία του Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Το αντίθετο μάλιστα, ήταν αναμενόμενη η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών. Το γνώριζε καλά και ο ίδιος ο Ζαγοράκης και για το λόγο αυτό ήταν αρνητικός σε κάθε πρόταση για να είναι υποψήφιος στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν είχε καμία τύχη στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο “Τέο” αλλά και στην ευρύτερη κεντρική Μακεδονία ως υποφήψιος δημοτικός ή περιφερειακός σύμβουλος. Αντιθέτως στο ευρωψηδέλτιο τα πράγματα είναι καλύτερα για τον αρχηγό της Εθνικής του 2004, ο οποίος έχει λάβει τη διαβεβαίωση στήριξης από το κόμμα. Αυτό σημαίνει πως θα πριμοδοτηθεί με ψήφους από τον κομματικό μηχανισμό με την ελπίδα να εκλεγεί. Τα πράγματα πάντως για τον “Τέο” είναι δύσκολα και θα αποτελέσει έκπληξη η εκλογή του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/