Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρύζας, Τσιστιακόφ υπ’ ατμόν

Published

on

Η ώρα της κρίσης για Βρύζα και Τσιστιακόφ έφτασε. Σχεδόν δύο χρόνια, οι δύο άνδρες που έχουν αναλάβει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του ΠΑΟΚ, έχουν αποτύχει.

Αποκορύφωμα η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου όταν και αποκτήθηκαν παίκτες που κυρίως θα ενίσχυαν τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του για την κατάκτηση του κυπέλλου. Μπορεί ο Στέφενς να συμμετείχε ενεργά αυτή τη φορά, όμως και πάλι η ευθύνη βαρύνει τους δύο άνδρες. Από όλους τους παίκτες που αποκτήθηκαν, τελικά μόνο ο Ινσαουράλδε καταφερε να αγωνιστεί στον τελικό και μάλιστα ήταν από τους χειρότερους της ομάδας. Ούτε ο Μάαρτενς (μονίμως τραυματίας), ούτε ο Μαντούρο (υπέρβαρος), ούτε ο Χουσέν. Αν τελικά ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ, τότε το καλοκαίρι αναμένονται μεγάλες διοικητικές αλλαγές από τον Ιβάν Σαββίδη με τους Βρύζα και Τσιστιακόφ να ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν την Τούμπα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/