Connect with us

STORY

Αρης-ΠΑΟΚ με Γκάλη!

Published

on

Η 7η Μαϊου δεν είναι απλά η μέρα στην οποία ο Άρης τίμησε τον Νίκο Γκάλη με την εξαιρετική εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο, που ολοκληρώθηκε όταν η φανέλα με το Νο6 τοποθετήθηκε στην οροφή του γηπέδου μαζί με τα 21 λάβαρα. Είναι η μέρα στην οποία ο Νίκος Γκάλης αποφάσισε να… ξαναμπεί στη ζωή όλων!

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follow me @GeoS31178

Αν παρατηρήσει κανείς με προσοχή, ουδέποτε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής δεν είχε κάνει τόσες δημόσιες εμφανίσεις που σχετίζονται με τον Άρη, όπως κάνει από τότε μέχρι σήμερα.

7 Μαϊου
Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία, το Παλέ φοράει τα καλά του και υποδέχεται τον Γκάλη, ο οποίος συγκινημένος ανάμεσα σε πρώην συμπαίκτες και προπονητές, μαζί με την σύζυγό του και την κόρη του, ακούει 6.000 κόσμο να φωνάζει το όνομά του και βλέπει το Νο6 να ανεβαίνει στην οροφή.

3 Ιουλίου
Ο Νίκος Γκάλης επισκέπτεται το Aris Legend Store, υπογράφει αυτόγραφα πάνω στα μπλουζάκια που έχουν τυπωμένα τον ίδιο σε στιγμές του με τον Άρη!

14 Σεπτεμβρίου
Ο Νίκος Γκάλης στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέπτεται το περίπτερο της Κοινωνίας Μελών Άρη και αργότερα πηγαίνει για δεύτερη φορά στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ και γίνεται… ένα με τον κόσμο! «Ξέρω για την αγάπη του κόσμου, την εισπράττω κάθε φορά και μου δίνει χαρά και δύναμη. Έρχεται μια σημαντική χρονιά γιατί ο Άρης συμπληρώνει 100 χρόνια από τη ίδρυσή του. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ θα είμαι δίπλα, στο πλευρό του συλλόγου», είπε ο Γκάλης.

26 Σεπτεμβρίου
Η ΚΑΕ διοργανώνει εκδήλωση σε καφετέρια της πόλης με σκοπό τη γνωριμία της ομάδας με τον κόσμο. Παρών είναι και ο Νίκος Γκάλης, αποδεικνύοντας ότι έχει… επιστρέψει για τα καλά!

2-3 Οκτωβρίου
Ο Νίκος Γκάλης κάνει το… μεγάλο επικοινωνιακό βήμα. Δημιουργεί σελίδα και στο twitter και στο facebook, για να επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο με τους χιλιάδες θαυμαστές του. “Η μακροχρόνια παρουσία μου στα γήπεδα μου έμαθε ότι ένας αθλητής, όσο ταλέντο κι αν διαθέτει και όσο κι αν κοπιάσει και διακριθεί, απολαμβάνει την καταξίωση μόνο αν αυτή συνοδεύεται και από την αγάπη του κόσμου. Μαζί, μοιραστήκαμε στιγμές μοναδικές. Θέλοντας να ανταποδώσω την αγάπη σας, και ως ένα μικρό δείγμα της δικής μου, αποφάσισα να έχω μια επαφή μαζί σας δημιουργώντας την προσωπική μου σελίδα σε Facebook και Twitter. Ήδη, η ανταπόκρισή σας, από τις πρώτες ώρες, υπήρξε εντυπωσιακή. Θα τα λέμε συχνά”, αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα μέσω facebook…

15 Οκτωβρίου 2013
Οι παίκτες του Άρη κάνουν το τραπέζι στον Γκάλη, παρουσία και της διοίκησης και πολλών εξωδιοικητικών παραγόντων. Ο Γκάλης δέχεται δώρα από τους παίκτες, όπως και η οικογένειά του, ένα από αυτά είναι ένα ξεχωριστό τάβλι το εξωτερικό του οποίου κοσμούν δικές του φωτογραφίες!

Υπάρχει και συνέχεια…
Ο Γκάλης μπήκε ξανά στη ζωή του… Άρη και όλων των φιλάθλων. Είναι πολύ πιθανό το Σάββατο να βρεθεί μετά από 6,5 χρόνια στο γήπεδο, στο Nick Galis Hall και να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τα τέλη του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου θα είναι έτοιμη και η επίσημη ιστοσελίδα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/